Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo ta pole vist kellelegi otseselt ohtlik, et hullarisse teda ei võeta.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMingi adekvaatne allikas ütleb, et köik ekre valijad pididki sellised olema20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustSee Veiko Huuse on veidi naljakas tegelane, aga samas huvitav ettevõtmine:
https://youtu.be/zvj4Vjf9uek
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustMilline?
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustMilline?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSee on naljakas, et justkui mega reach ja oluline klemm, aga videol on vaatamisi vähem, kui DJ Heiki videol.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustPolegi? Kas möni ekre valija on normaalne ka siis?20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustSee postituste paar iseloomustab su argumentide keskmist kvaliteeti päris hästi, aitäh.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Vaatan järgi ETV-st esimest stuudiot. Kaja Kallas on kindlasti parem peaminister kui Jüri Ratas. Selles ei ole kahtlust. Aga no palun talitsegu oma emotsiooni... Kõik suudavad olla, oodata oma korda. Kõigil on asju, mis nende kohta öeldakse vastumeelselt. Ja üks lihtsalt klähvib juba 5 korda 10 min jooksul vahele.
Ei taha kedagi sooliselt diskrimineerida, aga tüüpiline entitled piff, kellel pead on ja raami ka koos õigustatud ootusele vastaspoole erektsioonile.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustVaatan järgi ETV-st esimest stuudiot. Kaja Kallas on kindlasti parem peaminister kui Jüri Ratas. Selles ei ole kahtlust. Aga no palun talitsegu oma emotsiooni.
Kommentaar
-
Jääb mulje, et Isamaa lihtsalt püüab mingit kokkulepet, kasu lõigata ennem hääletust. Väga ei näe, mis neid erakonnana takistaks Karist toetamast.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustJääb mulje, et Isamaa lihtsalt püüab mingit kokkulepet, kasu lõigata ennem hääletust. Väga ei näe, mis neid erakonnana takistaks Karist toetamast.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustmiks peab üldse erakonnana toetama? kogu see tagatoavärk ühe kandidaadiga on üsna piinlik. on urn ja on kardinad ja on valijad. ja täitevvõimu juht võiks presidendi valimisest üldse pika kaarega mööda käia. see pole valitsuse teema.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar