Jube kahtlaselt sobiv kandidaat meie poliittrollidele.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustKas Ernits on veits armunud Karise naisse v mis siin just toimus.
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitustMiks kellelgi maske pole?
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustsuur kuritegu on toimunud
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustKarise puhul seda "mees metsast" kaarti veidi kummaline käia.
Itkusin selle tõttu, et 1 kandidaat oli, aga kui süsteem on selline siis mis teha.
Kommentaar
-
See 1 kandidaat on ka pseudoteema. Sisuliselt oli ju eelnevalt n arv mitteametlikke valimisvoore, kus parlamendierakonnad omavahelistes konsultatsioonides selgeks tegid, keda suudaks Riigikogus ära valida ja keda mitte. Kui ühe kandidaadi osas üksmeel saavutatud, siis mis point on enam kohatäiteks teist kandidaati üles seada, kellel kohe päris kindlasti Riigikogus piisavat toetust taga pole?20 LEGEND
Kommentaar
-
Alar "köik müügiks" Karis
Aasta alguses: «Mul on väga kõrged kriteeriumid presidendile ja saan aru, et ma ei sobi. Olen nii palju maa peal, et saan aru, et see tekitaks nii mulle kui riigile muresid juurde. See pole väga keeruline amet, aga nõuab midagi, mida minul pole,»“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustKui see käib minu kommile, siis ta ei ole jah metsast nagu Kaljulaid, kes vägagi lambist tõmmati varrukast nagu Jüri Pootsmann kunagi eurolaval tegi.
Itkusin selle tõttu, et 1 kandidaat oli, aga kui süsteem on selline siis mis teha.
Noor, vuntsidega Arnold Rüütel oli ju ka.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMis 1 kandidaadi jutt see nüüd on?
Noor, vuntsidega Arnold Rüütel oli ju ka.
Tähelepanek muidugi veel, et Seederi võimlemisest pole mingit kasu. Partei kisub vasak-liberaalseks ära. Kes neid järgmistel valimistel enam valima hakkab? Sugulased ja need vanad ätid kes EKRE-s "fasiste-kommuniste" näevad?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar