Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitustKallas ei välistanud koostööd ekrega.
Kui seda ütleks kaja kallas siis kulm ei kerkiks. Aga kui seda ütleb nn progresiivse erakonna esinaine. Siis on minul küll probleem.
Ekre 200.
Kommentaar
-
Eelmine nädal libistasin kolmap.ennast varem töölt ära ja Väisasin Mustamäed. Magistrali keskuse juures kutsus mind valima üksik rohelises jopes sell ja toppis pihku ka paki ürditeed. Tuttav nägu tundus-oligi Jüri Ratas.Oli täitsa üksi, ilma igasugu satelliitideta!
Aga valin vist Yoko,tema isa teenete eest eesti muusikasse!Invest In Africa
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitusttäis tsitaati või viidet?
Kommentaar
-
Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHuh, vaatasin nüüd ka veidi Tallinnas kandideerivad inimesi ja KOV valimiste ajal on tõesti latt nii madalal, et ikka täielikke psühhe on sisuliselt kõik nimekirjad täis.
Vaatan siinkohal otse Eesti 200 suunas...
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustkes need psühhid on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustNo eks see on üleüldine, et inimesed kes KOV kandideerivad, peavadki väikest viisi (või täielikud) psühhid olema....
Ereda näitena see, et mu lapse lasteaia FB gruppi otsustas üks KOV-inik valimisreklaami edastuskanalina kasutada....nagu WTF eksole
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa rääkisin last eelkoolist oodates koolihoovis Riina Sikkutiga. Ei maininud kordagi valimisi. Respekt!
Kommentaar
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustNo ta ju teab et sa ajakirjanik, ja et sul on pohhui, ja sa pole sihtgrupp. Oleks sa suva pereisa, oleks ta ilmselt flaieri pihku suranud ja Pika peetriga rünnanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustPigem ikkagi enda firmamärgiga
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustHeameelega ootaks näiteid kus E200 ühiskonda üritab lõhestada, eriti huvitav on muidugi võrdlus EKREga, ma ise ei näe küll mingit seost peale selle, et mõlemad erakonnad saavad täitsa arvestatava osa nn protestihäältest.
Mitte, et ma sellele üldse vastu vaidleks, et REFid on EKRE loojad. Aga kui noh, tänaval valijale ikka suht noh, spetsiifilise arutelu käigus tuuakse kohe see "kaks putkat edasi olev EKRE on saatanast" kaart, siis mul isiklikult ei tekkinud kuidagi usaldust või usku selle vastu, et "this time its different".
Ja hoiame meeles, et see ei ole mingi suvaline minu hoiakuline hinnang ja kokkuvõte mingist meedia exposurest vaid otsene käitumisstrateegia (aga vaata neid, nemad on süüdi tolles) erakonna enda juhi poolt.
Infokild ei olnud suunatud ega hinnanguna sulle, vaid vastus su esitatud küsimusele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustLeeRomeno, kuidas sa põhjendad, et kuidas selline sellout siis seda värsket tuult toob?
Arvestades Tallinna situatsiooni, on minu arust praktiliselt kõik juba ju toredalt väljendanud, et EKREl pole häda midagi.
nt https://www.delfi.ee/artikkel/948136...ood-ei-valista
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar