Algselt postitas Pints
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustSaar lõpuks midagi head teinud. "Indrek Saar soovib järgmise sotside juhina näha Marina Kaljuranda ". See oleks päris hea valik, ma usun nii Sotside enda nurgast vaadates kui ka riigi enda.
Probleem on selles, et erakond oli juba viimaste sisevalimiste ajal enam-vähem pooleks selles osas, millist suunda edasiminekuks valida. Saare edu Läänemetsa ees oli minimaalne ning viimase aasta arengud nii reitingute kui ka KOV valimistulemuste osas sotside vasakpoolsemat tiiba partei senise liini jätkamist toetama vaevalt et innustasid.
Kommentaar
-
Kuulan praegu Kristina Kallast Esimeses Stuudios.... mainib varanduslikku ebavõrdsust... kas Eesti200 on oma poliitikat muutnud? Tehke ära astmeline tulumaks, varamaksud ja vähendage toidu käibemaksu ning minu hääl on teie. Sotsid kahjuks sinnamaani pole veel jõudnudCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustPudru ja kapsad käib siis nende programmi kohta.
"Vördsed vöimalused - juhtide seas vördne arv naisi ja mehi"
"Meie ühiskonnas on igaühe isikuvabadused ja õigused kaitstud - kriminaliseerime vihaköne"
Tea kust need "kapitalism on köige kurja juur" mötted tulevad siis. Selliseid erakondi polegi kes mulle konkreetselt meeldiks vöi kelle kohta mul miskit öelda poleks, möne kohta rohkem möne kohta vähem.
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustKuulan praegu Kristina Kallast Esimeses Stuudios.... mainib varanduslikku ebavõrdsust... kas Eesti200 on oma poliitikat muutnud? Tehke ära astmeline tulumaks, varamaksud ja vähendage toidu käibemaksu ning minu hääl on teie. Sotsid kahjuks sinnamaani pole veel jõudnud
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustMa suhtun varamaksudesse väga skeptiliselt. Sisuliselt sunnib see väiksema sissetulekuga inimest elama ka vaesemates oludes, sest kui tal on elus tekkinud võimalus soetada endale korralik kodu või auto, ei saaks ta seda varamaksude tõttu ikkagi ülal pidada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitust"kapitalism on köige kurja juur" - jaga viidet selle kohta, et kus nende KOV programmis midagi sellist väidetakse või kes seda õelnud on? Sinu tõlgendus, otsitud seosed ning USAst imporditud pläust mida vägisi püüad meie ruumi sobitada.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustMa suhtun varamaksudesse väga skeptiliselt. Sisuliselt sunnib see väiksema sissetulekuga inimest elama ka vaesemates oludes, sest kui tal on elus tekkinud võimalus soetada endale korralik kodu või auto, ei saaks ta seda varamaksude tõttu ikkagi ülal pidada.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Kinnisvarakunnid kirjutavad maksu üürihindade sisse. Samal ajal kuidagi korteri ostnud lihttööline plekib selle ise kinni ja jääb veel vaesemaks. Sitaks hea idee!
See toidu käibemaksu värk on veidi adekvaatsem, aga ma ei tea, kas see on kõige efektiivsem meetod? Ilmselt oleks igakuine kokkuhoid üsna minimaalne, 10-20€?
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustIse vastasid ju juba ära, miks ma peaksin hakkama viidet otsima kui juba vastust tead. Las jääb
Ma muide tegin sel korral miskit ootamatut... minu hääle sai sootuks Keskerakonna kandidaat - valisin inimest, mitte erakonda. Ise ei plaani sotsidele häält enne anda, kui Saar pukis ja kuigi maailmavaateliselt olen pigem "roheline", siis Eestimaa Rohelised pole minult ja ilmselt ei saa ka niipea seda kidurat toetust.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustLas jääda.
Ma muide tegin sel korral miskit ootamatut... minu hääle sai sootuks Keskerakonna kandidaat - valisin inimest, mitte erakonda.
Ise ei plaani sotsidele häält enne anda, kui Saar pukis ja kuigi maailmavaateliselt olen pigem "roheline", siis Eestimaa Rohelised pole minult ja ilmselt ei saa ka niipea seda kidurat toetust.
e: Ja, noh, Hillar Kohv kasutas ka sama argumenti!
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKinnisvarakunnid kirjutavad maksu üürihindade sisse. Samal ajal kuidagi korteri ostnud lihttööline plekib selle ise kinni ja jääb veel vaesemaks. Sitaks hea idee!
See toidu käibemaksu värk on veidi adekvaatsem, aga ma ei tea, kas see on kõige efektiivsem meetod? Ilmselt oleks igakuine kokkuhoid üsna minimaalne, 10-20€?
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKinnisvarakunnid kirjutavad maksu üürihindade sisse. Samal ajal kuidagi korteri ostnud lihttööline plekib selle ise kinni ja jääb veel vaesemaks. Sitaks hea idee!
toidu käibemaks meil on 20%, mujal tavaliselt alla 10%, Portugalis näiteks 5%. 100 eurose toidukorvi puhul jääb portugallasele 15 eurot rohkem kätte.
mis mu üldine mõte on- maksustagem vähem vaesust ja makskem vähem sotstoetusiCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustVaevalt keegi seda nüüd korteri soetanud lihttööliselt hakkab nõudma.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar