Ma ei saa aru, te kõik nii rikkad, et sotsid tlevad teie rahakoti kallale vä
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustMa ei saa aru, te kõik nii rikkad, et sotsid tlevad teie rahakoti kallale vä
mul on 2 telkat. Ilmselge luksus.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmul on 2 telkat. Ilmselge luksus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustAllikat?
Jevgeni Ossinovski: võrdsem ühiskond toob kiirema majanduskasvu“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustÜsna kindel, et minu tutvusringkonnas on enamusel rohkem kui paljudel aga nad on valmis parema ühiskonna nimel ka rohkem panustama - kuidas sa neid siis sildistad?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustJah. See jutt seal artiklis on enam-vähem see soust millele varem vihjasin. Seda on muidugi ka natuke lihtsam rääkida, kui Eesti rikkaima mehe perre sünnid
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMiks nad siis seda juba praegu ei tee?
Millele tuli vastuseks: "Ei, päris nii mitte. Üldisest riiklikust keskmisest ei saa palju erineda." Et see oleks selles mõttes adekvaatne ja kandev vastus su küsimusele.
Aga kui teistpidiselt vastata, et "Pintsi sõbrad juba praegu teevad", siis eks tuleksid cannukaga, et "aa palju õnne neile siis rää, mina ei taha ja nii on". ja keiss closed jälle. Et mõttetu arutelu ja laetud küsimus ju sult.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustMiks nad siis seda juba praegu ei tee?
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustSa ei nõustu ja see on OK, aga milleks selline torge vajalik oli - tunned ennast paremini nüüd? 100k maksev kaater HOBINA on tõesti pigem luksus aga see on pelgalt minu arvamus - pool elu persetanud max 10k-20k maksvatel alustel - vanaisa oli rannakalur ja isa käib siiani sõltuvalt hooajast merel.
PS. ma ise ka olen oma nurga alt täitsa maksunazi. Minu arust võiks rämedalt maksustada kõik suured ketipoed ja kaubanduskeskused, koledate plekkhoonete ja odavast plastmassist kräpi müümise eest. Neid on ikka sitaks tihedalt suuremates linnades meil. Kas seda kuidagi ei annaks rohepöördesse sisse kirjutada?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Aga kui teistpidiselt vastata, et "Pintsi sõbrad juba praegu teevad", siis eks tuleksid cannukaga, et "aa palju õnne neile siis rää, mina ei taha ja nii on". ja keiss closed jälle. Et mõttetu arutelu ja laetud küsimus ju sult.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustOlgu öeldud, et ma teglikult toetan küll lähenemist, kus eluks vajalik kaup on väiksema maskuga kui luksus või nice-to-have kraam.
Ketšup karmimalt maksustada!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustmul on 2 telkat. Ilmselge luksus.
Kommentaar
-
aga seda ülimõistlikku arutelu ja näidete nimekirja jätkata, siis mul on üks vanavanem siia ilma jäänud ja vabalt tuleksime koos vanematega tema toetamisega toime kui ta pensionit ei saaks. Et me hea meelega ei maksaks seda sotsiaalmaksu pensioni osa kui aus olla. Meil jääks rohkem raha üle ja suhteliselt nõme on niiviisi maksustada lampi. Tahate, makske ise teiste vanavanemate eest vms.
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustPolnud ju eriti torke moodigi. Lihtsalt imestasin, et see aeg võiks ammu möödas olla, kus igasugune paat või jaht seostub automaatselt luksusega. Mis puutub, kas on hobina on overkill, ei ole ju tegelikult. Täpselt nagu mõnele jalgratas. Entusiast harrastaja jalgratas maksab ka tihti üle 10 000, ometi seda keegi luksusmaksuga ei taha maksustada. Jalgratta puhul eriti vahet ei ole palju maksab turvalisuse mõttes. Merel paraku kehtib kuldreegel, et turvalisus maksabki ja kui sulle see on oluline, siis pigem kulutatd nii palju kui võimalik, mitte ei proovi võimalikult odavalt läbi ajada. Selle 100 000 peale ei maksa liigselt erutuda, see oli lihtsalt skaala mõttes kiirelt valitud suurusjärk. Ka 50 000ga saab väga merekindla ja ägeda uue asja. Kui see nüüd 3-4se seltskonna ja 25 aasta peale ära jagada, ei olegi ju mingi metsik bojaaride lihtrahvale koha kätte näitamine.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar