Algselt postitas Vask
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVarro ja Helme saavutasid täpselt selle, mida tahtsid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKui PERHis oli 16 juhitaval hingamisel patsiendist 15 mitte vaktsineeritud, siis mis asi on madal?
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustMeil lastakse teatud ametitest lahti inimesi, kes ei soovi vaktsineerida ennast selle viiruse vastu ja valitsuse kommunikatsioon on suht selgelt andnud ohusignaale, et vaktsineerimiskohustust võidakse laiendada. Sisuliselt mittevaktsineeritud inimesel on tänagi karmid piirangud peal ja kui vabadusi ebaproportsionaalselt piiratakse, siis tulebki minna meelt avaldama. Sõnavõtjate hulgas oli ju kinga saanud kaitseväelane ka.
Algselt postitas Vask Vaata postitustKahtlemata on vaktsiinil haiguskulgu kergendav mõju, mitte niivõrd nakkuse levikut ärahoidev. Seda enam on vaktsineerimise eesmärk iseennast kaitsta, mitte teisi ja seepärast ma aru ei saagi, miks just terve organismiga inimestele säärane surve on. Kui me vaatame neid meetmeid vaktsiinipasside osas, siis siin ju võitjaid ei ole. Vaktsineeritud levitavad ka haigust ja vanurid väga ei külastagi selliseid kohti.
Vaktsineeritud levitavad koroonat mitu korda vähem kui vaktsineerimata. Ja nakatuvad mitu korda väiksema tõenäosusega. Viska veel lisakaitseks mask ka otsa ja on juba kolm kihti kaitset. Lisa distantseeriumine - on juba neljas. Pane veel paar ebavajalikku kohta kinni ka, on viies kaitsekiht. Ja kokku, kuigi üksivõetuna pole neist ükski 100% kaitse, siis mitmekesti koos vähendavad nad haiguse levikut päris drastiliselt.
Kommentaar
-
Eks igaüks peab ise otsustama, kas see on seda riski väärt. Neile võiks paremini seda adresseerida.
Muide, tean ise mitmeid riskigruppi kuuluvaid EKRE valijaid, kellele EKRE vaktsiiniteemaline retoorika ei sobi. Isegi üks tuntum EKRE liige Harri Kingo võtab ikka üsna tugevalt vaktsiinivastaste vastu sõna ja mõni päev tagasi oma Facebooki postituses spekuleeris, et vaktsiinivastased provotseerivad üritusega konflikti.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSee, kui terve su organism on, selgub siis kui haigus käes. On see tõesti seda riski väärt?
Teemasse ka - See vist oli suht oodatav, et Keskerakond sotsidega koalitsiooni Tallinnas läheb. Kaljulaid saab Põhja-Tallinnasse?
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustKahtlemata on vaktsiinil haiguskulgu kergendav mõju, mitte niivõrd nakkuse levikut ärahoidev. Seda enam on vaktsineerimise eesmärk iseennast kaitsta, mitte teisi ja seepärast ma aru ei saagi, miks just terve organismiga inimestele säärane surve on. Kui me vaatame neid meetmeid vaktsiinipasside osas, siis siin ju võitjaid ei ole. Vaktsineeritud levitavad ka haigust ja vanurid väga ei külastagi selliseid kohti.
Hetkel on 2 doosiga vaktsineeritud 55%. Igapäevaselt diagnoosi saajatest jämedalt on 2/3 on mitte vaktsineeritud.
Kordan veel kord oma küsimust- mis asi sul madal on?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustJeesus küll! Su matemaatika õpetaja on kindlasti su üle uhke.
Hetkel on 2 doosiga vaktsineeritud 55%. Igapäevaselt diagnoosi saajatest jämedalt on 2/3 on mitte vaktsineeritud.
Kordan veel kord oma küsimust- mis asi sul madal on?
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustPuhtmatemaatiliselt võttes ju võiks mainida, et üpris tähtsusetu hulk inimesi sureb sellesse haigusesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustPuhtmatemaatiliselt võttes ju võiks mainida, et üpris tähtsusetu hulk inimesi sureb sellesse haigusesse.
Kommentaar
-
Laskun korra sama madalale kui sina ja toon samasuguse ajuvaba näite. Viimastel aastatel on ilmselt joodikjuhtide käe läbi surnud vähem inimesi kui Covidisse. Kuidas kõlab, et seadustame purjus peaga sõitmise? See on tähtsusetu number ju kelle nad kasti sõitnud on.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar