Mis Martin Helmega juhtunud on? Valimised said läbi või endal käis mingi klõps, et täna enamvähem juttu räägib ja küsimusi esitab.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustMis Martin Helmega juhtunud on? Valimised said läbi või endal käis mingi klõps, et täna enamvähem juttu räägib ja küsimusi esitab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustsee, et EKRE on viimastel aastatel liikmeskonda kasvatanud, ei üllata;
pigem huvitab, kes on need ~8000, kes seal juba 2016 olid. nt avastasin ükspäev, et üks mu 95-aastane sugulane, kes oli viimased 10+ aastat, noh, juurvili, kuulus surmani EKRE ridadesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKaala, kas sa valid reaalselt EKREt või sa oled lihtsalt konservatiivsete vaadetega inimene?
Niimoodi ma kindlasti ei ütleks, Konservatiivsus oleneb ikka teemast“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustPraegu ei oska küll öelda keda, eks siis spontaanselt vaatan kes köige vähem kelbast ajab kui moment käes.
Niimoodi ma kindlasti ei ütleks, Konservatiivsus oleneb ikka teemast
Samas vahepeal nagu need mõtted jooksevad rappa selles osas, et mõtted ja näited kaotavad oma sellise "intellectual contrarian" sisu. Sest need ei ole nagu intellektuaalselt huvitavad vaid kannavad sellist jubedalt sarnast vaibi nagu just EKRE esindab - cliffs ivermictinist või mingist tõestamisest, et EKRE-l läheb tegelt jube hästi. Et see ei ole enam see intellektuaalselt huvitav vaatenurk, vaid on suhteliselt sarnane sellele emotsionaalselt laetud kelpale, mida Martin vabakal ajas. Sa ju ometi reaalselt ei arva, et tal on õigus?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustSa ju ometi reaalselt ei arva, et tal on õigus?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustHehehehe see on selline classic Kaala sa oled tore vend ja ma repsektin sind siiralt ning see, et mu pumppüss su näoees on ei puutu üldse teemasse, aga ega sa ju ometi reaalselt ei arva, et tal on õigus. Kaala oma tervise ja heaolu nimel choose your words.
Sest ta on üks väheseid vendi siin, kellel tegelikult pulss väga ei tõuse. Ajab oma juttu, jagab omi mõtteid, avaldab oma arvamust ning lisab sinna juurde ka vähemalt mingigi argumentatsiooni ja vahel ka viite.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKaala on oma poiss. Mul tema vastu ei ole erinevalt teistest siin küll kunagi vist mingit beefi olnud. Kuigi mina olen viimased ma-ei-tea 10 aastat valinud sotse Või siis olen absoluutselt vastupidist arvanud tema arvamusele.
Sest ta on üks väheseid vendi siin, kellel tegelikult pulss väga ei tõuse. Ajab oma juttu, jagab omi mõtteid, avaldab oma arvamust ning lisab sinna juurde ka vähemalt mingigi argumentatsiooni ja vahel ka viite.
Aga näiteks teemasse ka Ekre valimine on tegelikult siin megatabuks muudetud ja vaevalt keegi väga tahabki tunnistada seda. Asi vast isegi poleks julgemises, aga no see sildistamine, mis pärast hakkaks ja iga argumentatsioon lõppeks umbes, et ah tüüpiline Ekre vant.
Samas kui me vaatame ekre valimisnumbreid, siis oleme ausad kui absoluutselt muudes eluvaldkondades on see foorum ideaalseks lõikeks ühiskonnast, siis on oma 20-25% Ekre valijaid rahus ka siin foorumis ja see võin olla mina, see võin olla mina, kes mõistab Ekret hukka koroonateemal väga süvalt ja see võid olla ka sina, kes maskeerib end edukalt sotside taha ja lõpuks võib olla Kaala see, kes valib Sikkutit, sest noh nice milf ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSee oligi naljaga nokkimine ja mul ei ole ka kaalaga kunagi midagi olnud ja ta selline true alfa, kes ei karda välja öelda mida arvab ja selliseid peakski rohkem olema.
Aga näiteks teemasse ka Ekre valimine on tegelikult siin megatabuks muudetud ja vaevalt keegi väga tahabki tunnistada seda. Asi vast isegi poleks julgemises, aga no see sildistamine, mis pärast hakkaks ja iga argumentatsioon lõppeks umbes, et ah tüüpiline Ekre vant.
Samas kui me vaatame ekre valimisnumbreid, siis oleme ausad kui absoluutselt muudes eluvaldkondades on see foorum ideaalseks lõikeks ühiskonnast, siis on oma 20-25% Ekre valijaid rahus ka siin foorumis ja see võin olla mina, see võin olla mina, kes mõistab Ekret hukka koroonateemal väga süvalt ja see võid olla ka sina, kes maskeerib end edukalt sotside taha ja lõpuks võib olla Kaala see, kes valib Sikkutit, sest noh nice milf ju.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar