Algselt postitas lorenzo
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Hello! I´m mentaly ill.
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Et siis 12% riigi maksutuludest kaotada ei kujuta ohtu riigi toimimisele? Aga mingi seltskond kusagil väljakul meeleavaldust pidamas on? Lukašenko oleks pidanud 2019 aastal, tema vastaseid meeleavaldusi maha surudes, ütlema, et meeleavaldused on "oht riigi tomimisele" ja kõik oleks heakskiitvalt kaasa noogutanud? Selline on sinu loogika.
Mul on tunne et meil on erinev arusaam ohust ühiskonna toimimisele.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
ma pidasin silmas et kataloonlaste iseseisvuslaste meeleavaldus ei kujutanud kaugeltki sellist ohtu nagu Ottawas rekkajuhtide blokaad, sellest ikka saad aru? Sa räägid nagu meeleavaldus oleks andnud neile iseseisvuse, ei oleks, nii see ei käi ja seetõttu pole ka põhjust Kataloonia iseseisvuslasi vangi panna, seni kuni nad ei kasuta vägivalda ja ei riku avalikku korda. Kanada rekkamehed aga seiskasid liikluse. See on reaalne oht ühiskonnale. Lukasenka ei oleks ka tohtinud meeleavaldusi maha suruda seni kuni need ei ole vägivaldsed ega kujuta ohtu ühiskonna toimimisele.
Mul on tunne et meil on erinev arusaam ohust ühiskonna toimimisele.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Kui tee on kinni siis kasutatakse ümbersõitu. Või ma ei kujuta ette, kuidas sinu versiooni järgi saaks siis suviti teede remont toimuda.
Kommentaar
-
https://investor.postimees.ee/746114...499.1624937682
No see on ikka päris mitu kraadi kangem värk kui lihtsalt protestijate laialiajamine. Pane nüüd sinna truckerite asemele mustad või mingid muud vähemused ja proovi ilusti seletada, et see on jumala demokraatlik protsess ja värki. Preventiivne kontode arestimine!!, isegi Batka ei ole nii ägeda meetodi peale tulnudki vist.
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitusthttps://investor.postimees.ee/746114...499.1624937682
No see on ikka päris mitu kraadi kangem värk kui lihtsalt protestijate laialiajamine. Pane nüüd sinna truckerite asemele mustad või mingid muud vähemused ja proovi ilusti seletada, et see on jumala demokraatlik protsess ja värki. Preventiivne kontode arestimine!!, isegi Batka ei ole nii ägeda meetodi peale tulnudki vist.
Chandigarh, January 31 Hundreds of trucks and thousands of protesters, most of them Sikhs migrated from India, have blocked the streets towards downtown Ottawa to protest against the government’s vaccine mandates required to cross the Canada-US border. Also read: Ottawa police...
Kommentaar
-
Kui tee on kinni siis kasutatakse ümbersõitu. Või ma ei kujuta ette, kuidas sinu versiooni järgi saaks siis suviti teede remont toimuda.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustNasfal saadaks küll Ironmani vennad vangi
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
Suviti teede remonti tehes ei panda terve linnaosa või pool või tervet linna kinni. Jah, meil on siin üksikud üritused, mil pannakse mingid teed kinni päevaks näiteks, max kaheks.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Mida siin enam arutada, tegemist on täieliku värdjaga. Loodetavasti on Venemaal vähemalt üks normaalne inimene veel järgi ka ka kuskil juhtkonnas, kes sobival hetkel laseb selle hullu lihtsalt maha. Isegi kui tema enda senine CV on võibolla väga must, siis ilmselt saab hoobilt kõik patud andeks.
- Likes 1
Kommentaar
-
Viimane approval rating rahva seas oli 69%, pigem saab ise kohe kuuli kui nii teeb. "Half of Russians blame the current crisis on the U.S. and NATO, while 16% think Ukraine is the aggressor. Just 4% believe Russia is responsible."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar