Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSa nüüd üle sõbrakene. No valimised. Vähe pohhui ei ole vä?
Aga kuna sul vähe pohui ei ole, siis saad nime korra muuta. Teades su varasemat käitumist, siis sa ilmselgelt teha ei julge.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustMiks sa siis oma pärisnime konto tegemisel ei pannud ja võtsid selle Sambazi?
Aga kuna sul vähe pohui ei ole, siis saad nime korra muuta. Teades su varasemat käitumist, siis sa ilmselgelt teha ei julge.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMinu nimi on Hardo. Sinu nimi Rein. Lihtne. Keda sina valid?
Mina ei vali kedagi. Rikun sedeli, kirjutades sinna - protestihääl.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustKas sul perekonnanimi ka on? Teiste omasid avaldad julgelt, avalda enda oma ka siis.
Mina ei vali kedagi. Rikun sedeli, kirjutades sinna - protestihääl.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa arvan, et see on kõige veidram valijategakohtumine/valimiskampaania, mida ma oma elus näinud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustRiiberg. Mõtlesin, et teen algul sama, aga kuna Lee tegi väga head turundustööd, siis ei saa mitte anda häält talle.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSee näitab, et kõnesoleval kandidaadil on metsikult vaba aega. Tulemus ilmselt suurem asi pole - anonüümses jalkafoorumis kirjutatu põhjal nüüd küll ükski mõtlev inimene valimiseelistust tegema ei hakka. Rääkimata sellest, et valimisringkond võib hoopis vale olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa arvan, et see on kõige veidram valijategakohtumine/valimiskampaania, mida ma oma elus näinud.
Kommentaar
-
Kusjuures, kui LeeRomeno ütles, et sada häält oleks OK, siis oskuslike valimislubadustega saaks seda kasvõi siin foorumis 20-30% suurendada ilmselt küll. Märksõnad: liigareform, sisehallid, kunstmuru, õlle hind ja temperatuur. Mina muidugi ei hääletaks Jeesti200 poolt nii või teisiti aga äkki nt akf kesa hääl on veel lahtine...
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKahjuks pole raha, et kuskil pannkoogihommikuid korraldada, minu kampaaniaeelarve on umbes 100 eurot + 2-3 tundi aega iga päev. Aga valmiskampaaniaks ma seda küll ei nimeta, kohtumiseks valijatega, nojah mingil veidral moel on küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKahjuks pole raha, et kuskil pannkoogihommikuid korraldada, minu kampaaniaeelarve on umbes 100 eurot + 2-3 tundi aega iga päev. Aga valmiskampaaniaks ma seda küll ei nimeta, kohtumiseks valijatega, nojah mingil veidral moel on küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKasper ja Mazz jne tahtsid ainult 100 kambapeale, et lasta siin sul ainsana valimiskampaaniat teha? Ei tea kaua veel serveri renditasu jaksatakse maksta kui nii madalalt kaubeldakse. Peab hakkama endale uut foorumit varsti vist vaatama.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSa nüüd üle sõbrakene. No valimised. Vähe pohhui ei ole vä?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar