Algselt postitas boobek
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Oot, mida sa nüüd väita püüad? Võta Ungari küsitlused uuesti lahti, 19% on küll veidi suurem kui prognoositud, aga Orbani edu oli ka küsitluste järgi üle 10%.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek
Võta ise lahti. Kuni jaanuari lõpuni oli opositsion ees. Veebruaris - märtsis natuke taga kõikudes -2 ja -10% vahel. Paar päeva enne valimisi oldi jälle tasa. Lõpptulemus -19%.
Puust ja punaseks.
1) Jaanuari lõpp. Opositsioon on Fideszist kaugel maas. Graafikul tähistatud numbriga 1.
2) Viimati oli opositsiooni toetus Fideszist kõrgem millalgi novembri keskpaigast veidi hiljem. Graafikul tähistatud numbriga 2.
3) Märtsi lõpus, kui viimati graafikut uuendati, oli Fideszi ja opositsiooni vahe üsna samas suurusjärgus nagu sinu poolt viidatud jaanuari lõpus. Olulisi kõikumisi perioodil jaanuari lõpp-märtsi lõpp ei toimunud. Graafikul tähistatud numbriga 3.
Kas sa oled purjus, troll või loll?
e: Üks alternatiivne graafik ka. Politico on vist erinevalt Wikipediast polle filtreerinud ja ebausaldusväärsemad välja jätnud: https://www.politico.eu/europe-poll-of-polls/hungary/
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
18% üleriigiline toetus venitab ta vaevu teise ringi.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Kas sa oled purjus, troll või loll?
Prantsusmaal madal valimisaktiivsus. Kahjuks teises voorus Makaron koos Le Peniga. Kaotajateks prantslased ise. Hoolimata lõpptulemusest.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Euroopa energiaettevõtted leiavad lahendusi, et säilitada Venemaa toornafta tarne, rahustades samal ajal avalikku arvamust ja investoreid tänu salakavalatele meetoditele, selgub Bloombergi reportaažist.
Ma ei teagi nüüd. Kuidas sellist asja nimetada.
Raha vist tõesti ei haise.
Kas selliseid kompaniisi ei saaks ka sanktsioonide alla panna?
Kui on null siis olgu null.Teen tapeeti.
Kommentaar
-
Vilniuses värviti teatavasti vene saatkonna ees olev järv verekarva punaseks. Nüüd ujus olümpiavõitja Ruta Meilutyte seal järves protestiks sõja vastu . Väga võimas vaatepilt. Ükski Eesti sportlane pole vist midagi ligilähedastki teinud ? Tõsi tehti käsitsi joonistatud plakatiga #üheskoos. Noh jah ...
Kommentaar
-
Algselt postitas MALAGA Vaata postitustVilniuses värviti teatavasti vene saatkonna ees olev järv verekarva punaseks. Nüüd ujus olümpiavõitja Ruta Meliutite seal järves protestiks sõja vastu . Väga võimas vaatepilt. Ükski Eesti sportlane pole vist midagi ligilähedastki teinud ? Tõsi tehti käsitsi joonistatud plakatiga #üheskoos. Noh jah ...
Kommentaar
-
Algselt postitas MALAGA Vaata postitustSul on vist hommikune Z täht juustesse lõikamata jäänud ?
Ma ei tea ainult, kuidas sellised asjad Ukraina terviklikust säilitada aitavad, või naisi ja lapsi päästavad, kellega kirjeldamatuid asju tehakse. Ütle sina mulle…
Kommentaar
-
See Mart Helme sõnavõtt... ma muidu riigikogu klähvimisi ükskõik, mis erakonna esituses alati hea huumorina võtnud, mida vessarit tõmmates netis hea vaadata, aga täna vist esimest korda reaalselt mul tekkis sisemine viha ja ma arvan, et võin esimest korda kasutada seda ära leierdatud ütlust, et mul hakkas inimesena halb. No mv lihtsalt...
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSee Mart Helme sõnavõtt... ma muidu riigikogu klähvimisi ükskõik, mis erakonna esituses alati hea huumorina võtnud, mida vessarit tõmmates netis hea vaadata, aga täna vist esimest korda reaalselt mul tekkis sisemine viha ja ma arvan, et võin esimest korda kasutada seda ära leierdatud ütlust, et mul hakkas inimesena halb. No mv lihtsalt...
Kommentaar
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustolen sama meelt. mis paneb muretsema – sulle kukkus pähe midagi?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar