Algselt postitas Intertoto
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitustmul sündis veebruari lõpus esimene laps. sünnitustoas, samal ajal kui elukaaslasel tuhud käisid, lugesin mina telefonist privaatsõnumeid Nasfaliga. true story.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
Miks su tüdruk loeb su telefoni vm? Kas oled ebausaldusväärne vm?
* Mul mingi teema tekkinud, et aja ja vanusega on vetsus nr 2 pausid pikemaks läinud ja siis olen telefoni kaasa võtnud. Ja siis mingil hetkel kui see igapäevaselt juba toimus, tekkis naisel küsimus, et "kle wtf, millega tegeled seal ka". Siis oli hea võta telos history lahti ja näidata, et mul siin 9gagis fresh (NSFW peale ta ka ei pahanda) sector veel läbimata ja nasfaliga soccerneti foorumis olukord lahtine.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Praegune vähemalt huvi ei näita ja kordagi näinud ka ei ole ja päris pikalt koos. Eks oli küll selline skänk, et sai kogetud isegi seda legendaarset situatsiooni, kuidas öösel mu käsi võeti ja vastu telefoni pandi, et sõrmejälje lugeja koodi maha võtaks. Õnneks ma magan üks silm lahti ja see on suht missioon impossible ma usun, et Tofoa ja võivad kinnitada suvepäevadest. Tookord päästsin oma telefoni veel kaheks päevaks, sest kui ta sai aru, et nuhkima ei pääse, siis ta viskas selle messengeri sõnumi heli peale aknast alla. Kuna naised on julmad olevused, siis ma olen alati ettevaatlik.
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Väga õige ju ennem isaks saamist tahtsid veel võimalikult targalt inimeselt veel viimsedki tarkusterad kaasa võtta, et olla võimalikult hea ja asjalik isa oma lapsele. Ma usun, et kui sa oled hoolikalt mõttega lugenud, mida ma sulle pühendanud ja öelnud olen, siis mul ei ole kahtlustki, et sa oled suurepärane isa oma lapsele.
Kommentaar
-
Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
hands down – sinu võit. umbes samasugune võit nagu isasel kassil, kes oma territooriumi täis kuseb, pärast seal üksi püherdab ja imestab, kuhu kõik kadusid.
Kommentaar
-
Peremudel ei erine poliitika omast.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustTänase Esimese stuudi kokkuvõte - Helme on täistont ja võiks üle Narva jõe visata, sotsid võiks oma "2000+ eur teenivad vms peaks kõrgemalt maksustama" jutuga ka üle sama jõe samas suunas visata.
Muidugi peale esimest kümmet minutit poolenisti magasin. Tundus, et Läänemets ja Seeder olid enam-vähem viisakad ja said aru, kuidas see saade toimima peaks, teised tegelesid rohkem üksteisest üle karjumisega. Eriti Helme.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Mina kuulsin, et Läänemets rääkis, kuidas madalamalt võiks maksustada kuni 1800 eurot teenivaid, 2000 kandis võiks samaks jääda ja kõrgepalgalisi (mida ta muidugi ei defineerinud) peaks rohkem maksustama. Esimese kahe vahe on muidugi kahtlaselt väike, aga päris seda ta ka ei öelnud, mis sa välja lugesid.
Muidugi peale esimest kümmet minutit poolenisti magasin. Tundus, et Läänemets ja Seeder olid enam-vähem viisakad ja said aru, kuidas see saade toimima peaks, teised tegelesid rohkem üksteisest üle karjumisega. Eriti Helme.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Ma üritan tõestada, et viimaset kuus aastat pole ametlike reitinguagentuure mõtet uskuda.20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar