Algselt postitas plastic'99
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKui Putin kasti läheb, kes tema järglaseks saab? Medvedev?
Kommentaar
-
Mmm... tal oli ju mingi oma lemmar.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Eesti peab valima, kas seada sihiks ühiskond vähestele väljavalitud meestele või kõigile inimestele. Minu veendumuse järgi suudavad naised võimaluse avanedes teenida oma maad, rahvast ja organisatsiooni suurepäraselt, unustamata sealjuures suguõdesid, kirjutab Marianne Mikko.
"Olgu meeldetuletuseks märgitud, et Eesti naine on mitu klassi kõrgemini haritud kui Eesti mees. Ent tippjuhtide hulgas tuleb naisi tikutulega taga otsida. See on palgalõhe vertikaalne dimensioon."
Inimese, mitte soo, orientatsiooni ja tõekspidamise, nägemiseni on veel pikk tee minna.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Võttes arvesse seda, kuidas riik inimestest (olgu nad nii lollid, kuid tahes) üle sõidab, siis see pro-kremli jutt on rohkem mingi soovmõtlemine. Ma ei väida, et seal pole kübekestki tõde. Ma väidan, et... a la trükime persetäis raha ning siis süüdistame tiblalsi inflatsioonis.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriMRein Raud pani kõik selle väga hästi ühte teemasse ja peaks kõigile arusaadav olema.
Võimul, aga reaalselt võimuta.
aga jällegi- kui kättemaksu-koalitsioonis sotsid ise keski võimule aitasid, see koostöö neid miskipärast ei häirinud
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKui Putin kasti läheb, kes tema järglaseks saab?
aga kes on Ukraina peale sama vihane kui originaalGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustRein Raud unustab ära, et venemeelne keskerakond on kogu selle aja võimul olnud
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVõttes arvesse seda, kuidas riik inimestest (olgu nad nii lollid, kuid tahes) üle sõidab
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKahjuks me oleme jälle seal, kus hommikul üles ärgates Twitterit avades peab kohe tegelema nende poolse jamaga..
Rein Raud pani kõik selle väga hästi ühte teemasse ja peaks kõigile arusaadav olema.
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Kaua võib sama viga teha, ise arukad inimesed. Fashism ja NATSioonaalsotsialism on kaks eri asja. Natsionalism ilma SOTSialismita on veel täiesti eraldi loomaliik. Tibladel on kõik lihtsalt natsid, kes nendega ei nõustu ja reformil tundub olevat sama vaimuvaene lähenemine sügavalt sisse imbunud aja jooksul. Meie taktikepi järgi ei hüppa siis oled Kremlimeelne ja ükski loogiline argument enam ei loe.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustMiks ei saa kaks korraga - Kremli režiim ongi ju fašistlik?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustKaua võib sama viga teha, ise arukad inimesed. Fashism ja NATSioonaalsotsialism on kaks eri asja. Natsionalism ilma SOTSialismita on veel täiesti eraldi loomaliik. Tibladel on kõik lihtsalt natsid, kes nendega ei nõustu ja reformil tundub olevat sama vaimuvaene lähenemine sügavalt sisse imbunud aja jooksul. Meie taktikepi järgi ei hüppa siis oled Kremlimeelne ja ükski loogiline argument enam ei loe.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar