Algselt postitas kaala
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
Kanye on vist bi-polaarne? Ja sealt ka tema "sähvatused".
Sõltub aga vaatenurgast. Võiks öelda, et juba juhibki ja ma ei pea säutsumist, ega varakaima inimese tiitlit silmas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMusk sisuliselt veidi Kanye West pole? Noh, et iseenesest andekas, aga selline nartsissistlik djüüd, kes mingil hetkel läheb enda pädevusest välja ja hakkab kogu maailma enda peas juhtima?Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
milles ta andekus väljendub muidu? (küsimusel musk mitte kanye)
Kanye kohta üldiselt on jah öeldud-analüüsitud histrioonilist häiret segatuna bipolaarsusega. Selline meeldiv kombo, ei muuda kellegi elu väga lihtsaks.
Kommentaar
-
milles ta andekus väljendub muidu? (küsimusel musk mitte kanye)
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSuudad välja töötada Tesla
20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustJa isegi, kui ta ongi nii labane ja peast vaene, nagu sa kirjeldad...
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Suudad välja töötada Tesla ehk praegusel ajal meeletult turgu hõivava elektriautode kuninga ning jagad avalikult kõigile, kes tahavad patenti, et kõik saaksid kogu informatsiooni kätte kui neil on soov paremat autot ehitada (autotööstuses täielik pretsedent) ja kui küsitakse, et miks te selle kõigile kättesaadavaks olete teinud, siis vastad, et kui keegi suudab ehitada parema elektriauto kui Tesla, siis see on kasulik kogu maailmale. Seal peitubki reaalne andekus.
ma igaksjuhuks selgitan ka, väga valesti aru saadud miks patendid avalikud on.
otsin ikka seda talendi asja.
Amorim <3
Kommentaar
-
bhahahahahHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA, vähemalt see hea näide miks PR tiimid on sellistel härradel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
No kui djüüd saab Grimesi bängida, siis teeb ta miskit ikka õigesti ka!“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
bhahahahahHHAHAHAHHAHAHAHAHAHA, vähemalt see hea näide miks PR tiimid on sellistel härradel.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic Vaata postitust
Kuidas nende Tai päästjatega oligi Muski arvates kui selgus, et siiski Musk ei suuda batman olla?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar