Kojamees on Deadpool.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Vaadates eilset Madis Kallase intervjuud, siis paistab, et ta on poliitika jaoks liiga hea inimene.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVaadates eilset Madis Kallase intervjuud, siis paistab, et ta on poliitika jaoks liiga hea inimene.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustmis erakonnas kõige rohkem skisosid ja seenevendi on?
asking for a friend.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Tõenäoliselt ei vaata ükski ajakirjanik asjale hea pilguga, kui Politsei n.ö kaela saadetakse.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustKui mihkelsoni pildid on toesti mingid suutud pildid, siis kas postimees taiega persse ei peaks kaima? Pealkiri ja tekst viitab, et on pedofiil ja ulejaanud saab lugeda vaid makstes.
Tuuli Mihkelson: inetu lugu keerleb minu ja minu endise elukaaslase ühiste laste hooldusõiguse ümberAvaldame täismahus Marko Mihkelsoni abikaasa avaliku postituse eile lahvatanud skandaali teemal.
Kommentaar
-
mulje jääb, et mingitest täitsa tittedest on tehtud normaalseid pilte, ma arvan, et kui ma enda lastes pilte enda telefonist sirvin, siis leian ka mõne sellise. pigem paneb küsima, et kui see eksmees neid jagab, kes ise ei teinud süütult pilte, kas tema ei peaks jagamise eest hoopis karistust saama? vb eksin, ja usun mihkelsoni juttu hetkel, sest isegi süütutest olukordadest alustataks ilmselt menetlus ehk kui seal pole siiamaani midagi ette võetud, siis peab ikka täiesti mõttetu keiss olema. mul oli kunagi 5 aastat delfi wifi bloki all, aga nüüd läheb 5ks aastaks postimees sellise sigadusega.
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
ka delfis oli mihkelsoni enda tekst olemas kohe alguses ja sealt tekkiski see küsimus, et tunne on, et siin pole mitte midagi juhtunud ja postimees lihtsalt käitub hetkel väga ebaeetiliselt kui mitte nahhaalselt. austus selliste ajakirjanike ees kes sellise sita kokku keerasid on elulõpuni 0.
loomulikult muudaks enda arvamust kui lugu ei ole tegelikult nii nagu paistab.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustmulje jääb, et mingitest täitsa tittedest on tehtud normaalseid pilte
Mägi-Rohtmets lisas, et kohtumenetlus on lõppenud ja ta ei saa täpselt öelda, mis lahenduseks sai. Postimehele teadaolevalt lepiti kokku, et alaealisi lapsi Mihkelson enam sellisena pildistada ei tohi.
sa arvad, et laste ema tolereeriks neid pilte kui seal oleks MIDAGIGI natukene hullu olnud?
Ühe foto kirjeldus, mida Marko ja Tuuli üheskoos 10 aastasest lapsest tegid on räige, ette loeb Kalle Muuli alates kolmandast minutist.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar