320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
Ma olen alati mõelnud, et kas see igas asjas vastandumine ja kõikide maha tegemine nagu päriselt toob ka populaarsust või nad lahmivad niisama? Inimeste usaldus Kaitseväe vastu on mingi 90% ringis (mälu järgi), EKRE valijaid on 20% ringis. Mis selle suurem mõte on? EKRE populaarus sellest suuremaks ei lähe ju?
Kommentaar
-
seda "ekre on venelaste seas populaarne" juttu aeti ka enne viimaseid kohalikke valimisi. valimistulemustest nagu väga näha ei olnud. ida-virus ja lasnamäel valitakse lõpuks ikka našisid. ekre peksab palju segast, aga enamjaolt on see ikka teatud eesti sihtgrupile ja meedia provotseerimiseks mõeldud, et pildil olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustseda "ekre on venelaste seas populaarne" juttu aeti ka enne viimaseid kohalikke valimisi. valimistulemustest nagu väga näha ei olnud. ida-virus ja lasnamäel valitakse lõpuks ikka našisid. ekre peksab palju segast, aga enamjaolt on see ikka teatud eesti sihtgrupile ja meedia provotseerimiseks mõeldud, et pildil olla.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHelme kirjutab, et kõik jalkafännid on perverdid ja Soccerneti foorumis eriti.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustMa nüüd ei saa aru. On meil siis neid pommipildujaid või ei ole? Üks ütleb, et ei ole. Teine ütleb, sa oled loll ja meil on plaan ning arengukava. Ja miks on kaitseväe juhatajaks mingi kiilakas maa-oss kes pävapoliitilistel teemadel pideval ajalehtedes jaurab?
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHelme kirjutab, et kõik jalkafännid on perverdid ja Soccerneti foorumis eriti. Sina kirjutad vastu, et ei ole, siin on ainult mõned perverdid, muud normaalsed. Ja seepeale küsime, et miks sa, mingi maa-oss, päevapoliitilistel teemadel mölised?
Ja on siis meil need pommipildujad või ei ole?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Seltsimes Herem on bürokraat. Tema saab palka maksumaksjalt. Tema asi ei ole möliseda pävapoliitilistel teemadel ja veel eriti rahvaesindajaga norida. Ning erinevalt sinust on mul ajateenistus läbitud. Ja kaitseväes oli toona maa-osside konsentratsioon üsna suur. Enamasti nad lipnikust kaugemale ei jõudnud aga üks on kuidagi kaitseväe etteotsa sattunud.
Ja on siis meil need pommipildujad või ei ole?
Selliste mõttetute meestega nagu need seal ühes kindlas erakonnas on, tulebki väga resoluutselt käituda ja igale nende öeldule kohe korralik ja läbinähtav faktikontroll teha. Mitte ükski inimene, kes end selle erakonnaga seob, ei ole tõsiselt võetav.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Seltsimes Herem on bürokraat. Tema saab palka maksumaksjalt. Tema asi ei ole möliseda pävapoliitilistel teemadel ja veel eriti rahvaesindajaga norida. Ning erinevalt sinust on mul ajateenistus läbitud. Ja kaitseväes oli toona maa-osside konsentratsioon üsna suur. Enamasti nad lipnikust kaugemale ei jõudnud aga üks on kuidagi kaitseväe etteotsa sattunud.
Ja on siis meil need pommipildujad või ei ole?
Ja haubitsaid on kah Eestis piisavalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustMitte ükski inimene, kes end selle erakonnaga seob, ei ole tõsiselt võetav.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar