Algselt postitas vaikiv mees
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Jumal ise valis mind Eesti päästmiseks välja: https://twitter.com/evateemad/status...pxKPuMBTMjZ6IY
Kommentaar
-
Arvad, et Prostituudi laul tekkis tühjast kohast?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustArvad, et Prostituudi laul tekkis tühjast kohast?
Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui ma oleks hääletanud elektrooniliselt, siis ma oleks ilmselt eilse debati järel hääle ära muutnud.
Mina isiklikult ei näe nendes debattides mingit suunamuutjat. Kas minu häält väärib inimene (erakond) kes oskab hästi tehniliselt argumenteerida? Kuidas see väitlusoskus neil riiki aitab valitseda? Teine asi, seal debatis võib igast kelbast pritsida millel on reaalsusega väga väike puutepunkt. Lisaks, seal keskendutakse sellele, et teiste jutupunkte maha teha, selle asemel et enda ideid välja käia.
Kommentaar
-
Debatt oli haigutama ajav. Null uut infot kellegi suust. Paljud olulised teemad jätsid muidugi saatejuhid täiesti kõrvale - tüüpiline ERR. Aga noh, mul on juba mitu päeva tagasi valitud ka.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitust
Please do explain.
Mina isiklikult ei näe nendes debattides mingit suunamuutjat. Kas minu häält väärib inimene (erakond) kes oskab hästi tehniliselt argumenteerida? Kuidas see väitlusoskus neil riiki aitab valitseda? Teine asi, seal debatis võib igast kelbast pritsida millel on reaalsusega väga väike puutepunkt. Lisaks, seal keskendutakse sellele, et teiste jutupunkte maha teha, selle asemel et enda ideid välja käia.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustEilses ETV teledebatis jättis Perling (üllatavalt) positiivse mulje. Kahju, et see nende ettevõtmine nii toores on.20 LEGEND
- Likes 1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar