Kui sa juba lähed EList välja ja kavatsed mobiili kasutada, siis võtad ju mingi paketi, kus sms'id hinnas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Mobiil-ID kasutamine väljaspool ELi pole eriti odav lõbu.
- Likes 1
Kommentaar
-
kas keegi panuseid ka teeb?
image.png
alles mõne päeva eest olid hoopis teised koefid:
ref + kesk 20
mõni muu 25
Kommentaar
-
Kui sa inimest piisavalt madaldad, siis tulemus ongi selline - peeglisse vaatamise kohtsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
- Likes 1
Kommentaar
-
Minu kiired kokkuvõtvad mõtted post 8 Henry Westonsit:
Riik makse võtab vastu kui ma smart id kaudu sisse login, aga hääletada ei luba. Kindlalt on see kellegi poolt tellitud lahendus ja vägagi huvitav, et peavoolumeedia seda ei kajasta!
Keda aga valida - sarnaselt teistelegi ajaloolistele suurmõtlejatele iga aastaga aina rohkem kontempleerin selle üle, mida riik saab minu jaoks teha. Positiivne tõdemus on see, et aastatega on valik läinud üha raskemaks, erinevate lubaduste optimaalseim eraeluline kasutus nõuab juba päris tugevat statistilise analüüsi võimekust, erinevat stsenaariumite läbimängimist.
Refid vist lubavad, et ma pean laste emaga vähem makse maxma kui enne. Siis sellele vastukaaluks Isamaa aga lubab, et kui ma ainult 1 lapse veel teen siis ma saan mingi 20x600x12xinflatsioonikordaja kuus. Pmst see on mingi tutika 5. seeria liising mida saaks 20 aastat üle rullida ja mille maksaks siis kinni Põlva Selveri miinimumpalgaline 60 aastane koristaja. Samas turg paneb asja paika ja ta oleks võinud õppida IT-d?
Mõnuagendi valimisprintsiipide osas kuuluks igakordne hääl Reformierakonnale, aga näita mulle ilusat reformierakonna poliitikut ja ma näitan talle valijat, kes temast väsinud.
Valikus on veel ka E200 - see va vaese mehe res publica, kelle poliitiline kompetents tuleb Res publicalt (Tsahkna) ja mille rahastus tuleb inimeselt, kelle puhul pangakonto on väga üks-üheselt seotud riigiga (süüdistus, mida esitatud ka erakonnale, millega res publica liitus).
Nii- parempoolsed - mingi goworkabiti hustlerid ja muud lavlid, kes oma erakonna sees ka ei suuda muutust luua ja siis arvavad, et riigi tasandil pädevad või.
Keegi jäi välja ka vä
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic Vaata postitustValikus on veel ka E200 - see va vaese mehe res publica, kelle poliitiline kompetents tuleb Res publicalt (Tsahkna) ja mille rahastus tuleb inimeselt, kelle puhul pangakonto on väga üks-üheselt seotud riigiga (süüdistus, mida esitatud ka erakonnale, millega res publica liitus).
Kommentaar
-
See esimene jah/ei on küll pigem soovmõtlemine. Eks neid ole veel. Elvise tehtud?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Suures plaanis nad ainult sousti ju ajavadki. Ma pole kindel, et mõistlik on sellele nägu anda ja ise samasuguseks muutuda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar