Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Huvitav, et see Politico hakkas nüüd teist poolt, või siis tervet Eestit kangutama....pidi söber olema ju. Huvitav selliste keisside puhul on see, et praegusel juhul loetakse ridade vahelt nö vandenõud ja otsitakse tegelikke põhjusi, aga eelmisel juhul loeti ja vöeti teksti söna sönalt töena.
Kommentaar
-
Algselt postitas nonoh Vaata postitust
Või vastupidi?
ekrekad - "see on infooperatsioon"
ülejäänud - "haha vaata mis tegelt tegite"
Praegune keiss:
eestlased - "see on infooperatsioon"
ülejäänud - "haha vaata mis te tegelt tegite"“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Prigozini teema:
ekrekad - "see on infooperatsioon"
ülejäänud - "haha vaata mis tegelt tegite"
Praegune keiss:
eestlased - "see on infooperatsioon"
ülejäänud - "haha vaata mis te tegelt tegite"
Et kui eesti on andnud ukrainale relvastust, mida meil ei ole olnud, siis päris hästi ei saa ka aru, kuidas sellesse kirjutisse suhtuma peaks.
Kommentaar
-
Suhtu nii, et infosõjas on osav spindoctor tõsine relv. Ja keskmise inimese pealiskaudsuse tõttu ei pea alati isegi väga osav olema. Meie ju teame, et tegemist on suht robustse tööga, kust karu kõrvad kaugele paistavad. Aga concerned lõunaeurooplane või ameeriklane näeb kuskil sheeritud pealkirja või lühikokkuvõtet ja ohkab, no ei saa see Venemaa ka ainus süüdlnae olla, need väikesed tigedad Balti riigid ise ka ikka vägisi norivad muhku...
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitust. Meie ju teame, et tegemist on suht robustse tööga, kust karu kõrvad kaugele paistavad. Aga concerned lõunaeurooplane või ameeriklane näeb kuskil sheeritud pealkirja või lühikokkuvõtet ja ohkab, no ei saa see Venemaa ka ainus süüdlnae olla, need väikesed tigedad Balti riigid ise ka ikka vägisi norivad muhku...
Kommentaar
-
Huvitav, et see Politico hakkas nüüd teist poolt, või siis tervet Eestit kangutama....pidi söber olema ju. Huvitav selliste keisside puhul on see, et praegusel juhul loetakse ridade vahelt nö vandenõud ja otsitakse tegelikke põhjusi, aga eelmisel juhul loeti ja vöeti teksti söna sönalt töena.
Eks nüüd võiks erinevate osapoolte, inimeste motiive selgitada... nuh, kelle töö see ka siis poleks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Huvitav, et see Politico hakkas nüüd teist poolt, või siis tervet Eestit kangutama....pidi söber olema ju. Huvitav selliste keisside puhul on see, et praegusel juhul loetakse ridade vahelt nö vandenõud ja otsitakse tegelikke põhjusi, aga eelmisel juhul loeti ja vöeti teksti söna sönalt töena.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Eelmisel korral ikka Viljar Veebel väitis, et on koostöö.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ma siin tööd teinud palehigis ja trenni ja absull ei saa aru, millest jutt. Avasin Delfi, et ehk valgustatakse. Saan aru esiuudiste järgi, et elina bornile ple iluoperatsioonid tabu, kalev võitis (vaatasin), Martin (nb! mitte segi ajada foorumi kasutajaga Martin) on kurb riigikohtu otsuse üle, eesti energias ok töölepingud ning Tõnis Niinemets astus kõrvale.
Mille üle siplete?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic Vaata postitustMa siin tööd teinud palehigis ja trenni ja absull ei saa aru, millest jutt. Avasin Delfi, et ehk valgustatakse. Saan aru esiuudiste järgi, et elina bornile ple iluoperatsioonid tabu, kalev võitis (vaatasin), Martin (nb! mitte segi ajada foorumi kasutajaga Martin) on kurb riigikohtu otsuse üle, eesti energias ok töölepingud ning Tõnis Niinemets astus kõrvale.
Mille üle siplete?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Eilses ESi saates jah K. Kallas rääkis mingitest struktuursetest muudatustest, mis siis olevat nii keerulised, et sellele eetriaega polnud mõistlik jagada.
Tekkis silme ette üldjuhul Aafrikaga seotud "kaupmees".
Ses suhtes ma usun, et nad siiralt tahavadki midagi muuta (tra, kui lahe abstraksus), kuid siin on lõpuks kolm võimalikku varianti:
1. Meile ei antud piisavalt aega, et enda planeeritut ellu viia.
2. Mängu siseneb "ootamatu" külaline, mis plaani nurjab.
3. Ühe protsessi lõpule viimiseks on oluline, et teine protsess saaks lõpetatud, kuid mingil ettenägematul põhjusel (või siis eelnevate tegemiste pärast) see jääb katki ja nurjab ülejäänu.
4. Ok. Üks wild card ka - keegi teine, kolmas ja neljas on süüdi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar