Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Hetkel käib tagurpidi Ämmapetsi skets
Seal oli,et raha oli lihtsalt kadunud, nüüd on jälle täielikult kadunud see info, kust see puuduolev raha võtta plaanitakse. Soccernet on ka tolmu ja ämblikuvõrkude alla mattumas. Vanasti olid siin ikka insiderid ja teadmamehed vihjamas kui Eestis miskit põnevat toimis, nüüd on põrsas kotis diil ja lõuad pidada tunne...
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustHetkel käib tagurpidi Ämmapetsi skets
Seal oli,et raha oli lihtsalt kadunud, nüüd on jälle täielikult kadunud see info, kust see puuduolev raha võtta plaanitakse. Soccernet on ka tolmu ja ämblikuvõrkude alla mattumas. Vanasti olid siin ikka insiderid ja teadmamehed vihjamas kui Eestis miskit põnevat toimis, nüüd on põrsas kotis diil ja lõuad pidada tunne...
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
See oli ju kõigile teada, et meil on meeletu miinus uues eelarves - inimestele, kes vähegi Covidist alates on majandust jälginud, peaksid seda mõistma. Me maksame kohati siiani tagasi Covidi aegseid asju ja kõigele lisaks on juba uued kriisid peale tulnud mis neelavad aina rohkem ja rohkem tagavaradest.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Kõigile oli/on teada, et koroona ja puutin on rohkem ettekäänded, kui põhjused.
Kommentaar
-
See oli ju kõigile teada, et meil on meeletu miinus uues eelarves - inimestele, kes vähegi Covidist alates on majandust jälginud, peaksid seda mõistma. Me maksame kohati siiani tagasi Covidi aegseid asju ja kõigele lisaks on juba uued kriisid peale tulnud mis neelavad aina rohkem ja rohkem tagavaradest.
Kommentaar
-
No kas ikka on? Kui laialdaselt sa oled maailma makromajanduse arenguid viimasel kümnendil analüüsinud?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustJyrx, sa viimasel reformikate "eelarve tasakaal on mu fetish" peol ei käinud v? Ilge andmine oli. Isegi ministrite palgad said peeru vahele
Kommentaar
-
No kas ikka on? Kui laialdaselt sa oled maailma makromajanduse arenguid viimasel kümnendil analüüsinud?
Küll aga see ei tähenda, et katalüsaatorile tuleks omistada põhjuse oreool.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Ma arvasin, et lahmime lihtsalt sobivaimaid narratiive.
Küll aga see ei tähenda, et katalüsaatorile tuleks omistada põhjuse oreool.
Kommentaar
-
Kahjuks on nii, et vihka nii palju kui sa Reformi vihata tahad, siis Keski ja Ekre ajastu ning Reformi ja Keski ajastul olid nende käed seotud ja riik elas üle oma võimete ja tuleviku arvelt. Tuli sõda ja kohe ei saanud rahandusega tegeleda. Nüüd on vaja teha raskeid otsuseid ja mingi konkreetne plaan paika panna.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Kahjuks on nii, et vihka nii palju kui sa Reformi vihata tahad, siis Keski ja Ekre ajastu ning Reformi ja Keski ajastul olid nende käed seotud ja riik elas üle oma võimete ja tuleviku arvelt. Tuli sõda ja kohe ei saanud rahandusega tegeleda. Nüüd on vaja teha raskeid otsuseid ja mingi konkreetne plaan paika panna.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar