Algselt postitas nonoh
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas boobek Vaata postitust
Sotsialistid vihkavad lapsi kui sa sellest veel aru pole saanud.
Kommentaar
-
Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Natukane sama ka minu poolt, lihtsalt mul on üks probleem sellega - ega meil tegelikult alles hakkab kujunema selline suurem keskklass vms. Ja neid ülirikkaid, keda rohkem maksustada on ka suhteliselt käputäis, seadusandlust väga väikese kildkonna jaoks teha on lihtsalt väga keeruline. Aga kuidagi me peame algust tegema ja oma maksusüsteemi muutma, sest praegune seisukord ei ole ka üldse okei.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Natukane sama ka minu poolt, lihtsalt mul on üks probleem sellega - ega meil tegelikult alles hakkab kujunema selline suurem keskklass vms. Ja neid ülirikkaid, keda rohkem maksustada on ka suhteliselt käputäis, seadusandlust väga väikese kildkonna jaoks teha on lihtsalt väga keeruline. Aga kuidagi me peame algust tegema ja oma maksusüsteemi muutma, sest praegune seisukord ei ole ka üldse okei.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustKas need kes kuhugi alepõllule oma kuuskend ruutu, 40 aastase pangalaenu eest püstitasid on teie arust rikkad?20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitust“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustLapsed ei vali ja on ainult kuluartikkel eelarve real.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Arenguseire Keskuse juhataja Tea Danilov rääkis täie südamerahu ja enesekindlusega, et automaks tuleks siduda läbisõiduga (aeg, koht, distants) ehk siis autod tuleks varustada GPSiga. Täiendavalt lisas, et ta saab aru, et see tekitab inimestes kahetisi tundeid, kui aga seeläbi maksad vähem, siis on mõttekoht.
Sel teemal võib palju arutleda, ent seda lõiku kuulates tekkis kõrvade vahele vana hea ütlus: "I'm gonna make him an offer he can't refuse"see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
sellist momenti pole olemas kus kogu ühiskond ütleb et nüüd piisavalt jõukamaid kes võiks rohkem panustada, alati öeldakse et meil on neid liiga vähe. see tuleb lihtsalt ära teha. mida kauem oodata seda raskem on seda kehtestada. vaidlus ei tohiks meil olla et kas maksustada jõukamaid rohkem vaid et millised need määrad on. sama ka varamaksudega
- Likes 1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar