Selle maksuküüru kaotamine võiks olla vajaduspõhine. Etnoh, inimesed teevad kovi avalduse ja siis sealne sotsiaaltöötaja menetleb, kas see on põhjendatud või mitte.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustAutomaksu teemal... Uus valitsus ütleb selgelt välja, et automaks on üks ootus kust eelkõige tulumaksuküüru kaotamisega tekkinud auku lapitakse. Nüüd hakatakse rääkima mingist keskkonnamõjust autode puhul, mis tähendab et automaksust vabastataks elektriautod, mis selgelt jõukamate teema, vaesed ju ei suuda elektriautot osta. Ehk siis jällegi soovitakse ilusti elegantselt maksukoormust tõsta jõukamatelt vaesematele...
Auto ei ole mingi inimõigus ja igaüks ei peagi seda saama endale lubada. Rott (nagu mina!) sõitku rohelise bussiga või elektri-Uberiga kui jala käia ei suuda. Ja mingi lüpsja Maali argument kadugu ka ajaga ära. Maal erakuna privaatselt elamine olgu tulevikus luksus ja neile kes suudavad selle kinni maksta.
Kommentaar
-
Sina oled siis nõus veel rohkem makse maksma, et maapensionärid kõik linna saaks kolida? Võibolla müüks siis üleliigse Eestimaa väljaspool Suur-Tallinat üldse maha vatnikutele, kui see nii suur luksus on meie vaesele väetile riigile hallata, nad hea meelega ostaks ja näitaks Kremli TVs. Saadud raha eest ostaks kõigile Teslad ja isikliku seksiroboti.
- Likes 1
Kommentaar
-
Aroonjate küpsemiseni ongi veel aega.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas lorenzo Vaata postitustAutomaksu teemal... Uus valitsus ütleb selgelt välja, et automaks on üks ootus kust eelkõige tulumaksuküüru kaotamisega tekkinud auku lapitakse. Nüüd hakatakse rääkima mingist keskkonnamõjust autode puhul, mis tähendab et automaksust vabastataks elektriautod, mis selgelt jõukamate teema, vaesed ju ei suuda elektriautot osta. Ehk siis jällegi soovitakse ilusti elegantselt maksukoormust tõsta jõukamatelt vaesematele...
Ma laksaks KW pealt seda maksu.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitust
aga mis teeme siis? Laseme rottidel tossutada? Või ostame rahva raha eest neile Teslad?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Mis see kosher versioon su meelest oleks?
Hetkel visatakse erinevalt maitsestatud konte hambusse, kuid paistab, et peamine põhjus on lihtsalt see, et tekitati vajadus uue raha järele ja siis lihtsalt vaadati, et mida excel räägib.
Taaskord - tekitame segaduse ja siis vaatame, kuhu pilve suunata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
toestisundinud lugu kodanikust x kes laks toointekale uhte tallinna peenesse hotelli adminiks aga kolbab ilusti siia, sest need hotellid on aastaid mugavustsoonis elanud oma 9 prossaga ja imegu ilusti uhte suurt musta riista, ei tunne kuskilt kaasa neile. taielik orjamentaliteet.
kodanik x - mis palgast voime raakida netos?
peen hotell - 900 eurot + tulemustasu
kodanik x - mis tulemustasuks teha tuleb?
peen hotell - oleneb hooajast, toad 90% taidetud voime raakida 150 eurost juurde palgale kindlalt.
kodanik x - selle palgaga ei ole voimalik eestis ara elada, eriti tallinnas. seda teate mina ja teie.
peen hotell - meie juures tootamine aitab kindlasti tulevikus karjaariredelil tousta, see on vaga suur boonus!
kodanik x - ei aitah, ma ei soovi seda tood. see pole inimvaarne ja millal te eesti tooandjad aru saate, et inimesed kaivad tool palgaparast, mitte, et tunda nagu ennast ori?
samal ajal raagib arto aas et palganumbri avaldamine enne toovestlust on halb reegel. see on ikka johkralt putsis.
Kommentaar
-
Samas see palganumbri avaldamine. Ütleme, et mul on koht vaba. Ma kohtun selle jaoks inimesega, kellel on varasem kogemus, oskused, allikad ja muu säärane. Kohtun ka inimesega, kes on noor ja lootustandev, aga kelle puhul on paar probleemkohta, mida saab selgeks katseajal. Sellisel juhul võib palk olla sisuliselt kahekordse erinevusega.
Kommentaar
-
Kas peab ütlema konkreetse numbri? Või vahemiku - a la, et burto 1500-4500 vahel, kuid mitte rohkem, kui 1200?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas peab ütlema konkreetse numbri? Või vahemiku - a la, et burto 1500-4500 vahel, kuid mitte rohkem, kui 1200?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Mis see kosher versioon su meelest oleks?
Kommentaar
-
Kui inimene kandideerib tööle, siis ta nagu võiks valdkonda tunda. S.h seda, kui palju ja mille eest makstakse (näiteks hotellinduses on madalad palgad, sest seal liigub palju cream'i). Lisaks osata määratleda enda väärtus turul (sinna valemisse ei kuulu inimese laenukohustused, kuidas ta end identifitseerib või mitut inimest ta ülal peab).
Seda kõike vist koolis ei õpetata? It's a must, ma ütleks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar