Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Vähemalt oskad sildistada. Tubli.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
ara hakka jalle mingit kuradima ruutli arusaamatut konet ansipile ajama, nagu sul tavaliseks kombeks.
Kommentaar
-
Endine justiitsminister Lea Danilson-Järg säutsus reedel Twitteris: „Homopropagandas olete ka tugevad, veerand noortest juba kuuluvad LGBT+ hulka. Ega kelleltki midagi ära ei võeta ja keegi ei hakka seepärast homoks on ka nüüd juba valena tõestatud – noortest on suur osa juba ära muudetud. Palju õnne! Revolutsioon töötab. Soovahetajaid lisandub.“ Säuts pani Twitteri kasutajad kihama.
Eesti Twitter vs LDJ
Kommentaar
-
Algselt postitas Mbappemessi
Võiks panna isegi koondise särgid selga näitamaks et jalgpall ühendab ning multifunktsionaalsed kväärinimesed on igati OK osa ühiskonnast. Ma isiklikult lapsi ei võtaks sest kardan et homod võivad nad lapsendada.Ganvix!
Kommentaar
-
Kahhovka hüdroelektrijaam, mille tamm täna öösel õhku lasti, on Dnepri jõe hüdroelektrijaamade kaskaadi kuues ja viimane aste, mis asub viie kilomeetri kaugusel Nova Kahhovka linnast Hersoni oblastis.
Mineeriti küll juba eelmisel sügisel aga tundub, et otseselt ei oodanud hetkel küll keegi, et nad selle õhku lasevad. Ega enam uusi sõnu ei jätku kuidas seda olukorda kirjeldada. Kõik on juba öeldud ja kõik punased lipud on ammu juba saavutatud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mbappemessi
Nad vastavad alles 30 päeva jooksul
järgimisel aastal saab need selga panna, kas Sa ka ühineksid? Paneks mingi pundi kokku siit ja let's go kutid )
Sellel aastal oleme vist musiga kahekesi, kuidas kui kellegil on huvi siis me võime särke jagada-ilm pidi ilus olema, terve aeg ei kannatagi selles tumedas särgis olla.
Kas keegi siit tulemas siis? JüriM ja Varikonto? Cannuman vist mitte?
Laupäev 10.06 toimub paraad, mis üle pika aja jälle Eestis, mida rohkem meid seal on seda uhkem üritus ju tuleb ning ei tasu unustada, et kes ees see mees
Kommentaar
-
Vikerraadio mingis saates (Keskpäevatund ehk?) rääkisid ning kergelt arutlesid Jüristo Salk, Järelvalve Tarand ning Politoloog Mölder - teemat vast teate ikka, kuid tasub kuulata (üle pika aja ka üks saade, mida kuulates saab iseloomul lasta puhata).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVikerraadio mingis saates (Keskpäevatund ehk?) rääkisid ning kergelt arutlesid Jüristo Salk, Järelvalve Tarand ning Politoloog Mölder - teemat vast teate ikka, kuid tasub kuulata (üle pika aja ka üks saade, mida kuulates saab iseloomul lasta puhata).
e: Ei, Reporteritund.
- Likes 2
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar