Algselt postitas VaatanEtte
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustOlgem ausad ükski oss ei kasuta eestis sõna "foreigner". Sest seda on keskmisele jahupeale raske hääldada
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustRefugee oleks selle standardi järgi ka liiga raske. Mida ütleb keskmine Ekre oss, kes loobib rannas inimesi kividega. Go Home Monkey?
Üleüldse kõlab "go home foreigner" liiga palju nagu "yankee go home", mis on irooniliselt ju marksistide väljend.Algselt postitas IcemanHofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.
Kommentaar
-
bakatöö teemat küll nii hukka ei mõista. ma suht kindel, et reaalsuses vastaksid plagiaadi kriteeriumitele vähemalt mingi 1/4 tööd küll bakatasemel. Okei, ilmselt ei ole need nii blatant, kuid... tegelikult suhteliselt pohlad. ja arvaksin sama kui mingi ekrelane või keskerakondlane samas olukorras oleks. bakatöö, kellel tehtud, siis pange käsi südamele, kas kirjutamise ajal väga kottis ka see, mis sinna kirja sai? või oli tegemist pigem sellise box-checking exercisega?
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustbakatöö teemat küll nii hukka ei mõista. ma suht kindel, et reaalsuses vastaksid plagiaadi kriteeriumitele vähemalt mingi 1/4 tööd küll bakatasemel. Okei, ilmselt ei ole need nii blatant, kuid... tegelikult suhteliselt pohlad. ja arvaksin sama kui mingi ekrelane või keskerakondlane samas olukorras oleks. bakatöö, kellel tehtud, siis pange käsi südamele, kas kirjutamise ajal väga kottis ka see, mis sinna kirja sai? või oli tegemist pigem sellise box-checking exercisega?
Sellest supist enam ilmselt välja ei uju.
Ehk no 21 aastasena tegid copy paste, big whoop. Aga mingi 40 aastase poliitikuna valetasid tuimalt kaamera ees kuidas sina tegid küsitlusi erinevate inimestega koos ja sina olid osa tööst ja praktikast jms samal ajal kui kõik need inimesed ise ütlevad et ei teadnud sellise inimese olemasolust. Päris halb.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustKusjuures täiesti nõus üldiselt plagiaadi puhul Eks andestamatuks teeb selle see kohe järgnenud valetamine, jutu muutmine jms mis lindile jäi.
Sellest supist enam ilmselt välja ei uju.
Ehk no 21 aastasena tegid copy paste, big whoop. Aga mingi 40 aastase poliitikuna valetasid tuimalt kaamera ees kuidas sina tegid küsitlusi erinevate inimestega koos ja sina olid osa tööst ja praktikast jms samal ajal kui kõik need inimesed ise ütlevad et ei teadnud sellise inimese olemasolust. Päris halb.
Kommentaar
-
Tervitused Rainerpoisile.
Mingi hetk sai taga vaieldud ja lõpetuseks härra teatas, et tal on keskkonna alane kõrgharidus ja et tema teab, millest ta räägib...
Ta on sotside valimisnimekirjas number sada millegagi, kas see tähendab, et kui isikumandaati ei saa, siis riigikogu uks jääb kinni?
Nõmme, või mis iganes piirkond, ma loodan et teete õige valiku.Homo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustTervitused Rainerpoisile.
Mingi hetk sai taga vaieldud ja lõpetuseks härra teatas, et tal on keskkonna alane kõrgharidus ja et tema teab, millest ta räägib...
Ta on sotside valimisnimekirjas number sada millegagi, kas see tähendab, et kui isikumandaati ei saa, siis riigikogu uks jääb kinni?
Nõmme, või mis iganes piirkond, ma loodan et teete õige valiku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVanatädid valivad nii kena poisi kindlasti isikumandaadiga sisse.
Kommentaar
-
Algselt postitas laurenzo Vaata postitustKas ta on pikk ka, sest minu arust on prouade jaoks ülioluline kriteerium "Ilus pikk poiss"?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas laurenzo Vaata postitustKas ta on pikk ka, sest minu arust on prouade jaoks ülioluline kriteerium "Ilus pikk poiss"?
193 - 194 cm.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVanatädid valivad nii kena poisi kindlasti isikumandaadiga sisse."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar