Miks uurida, sul ju kõik nkn selge.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
"Ida-Harju politseijaoskonna menetlustalituse juht Inna Toater ütles, et seaduses ei ole välja toodud konkreetset keelatud sümbolite loetelu. „Oluline on ka kontekst kus, kuidas ja mis eesmärgil seda lippu kasutati. Need täpsemad asjaolud selgitamegi välja alustatud menetluse käigus,“ sõnas ta."
Huvitav, kas Jaak Valge senised vaatenurgad ja ajaloolase perspektiiv ka "kontekstis olulised" on?
Enda poolt selline väike viiekas performance peale. Vähemalt üks vend poliitikas, kes oskab seda natukenegi rafineeritult teha. Mitte "öäöäöäöäöäöää kas eesti peaks kuuluma venemaa koosseisu" vm.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic Vaata postitust"Ida-Harju politseijaoskonna menetlustalituse juht Inna Toater ütles, et seaduses ei ole välja toodud konkreetset keelatud sümbolite loetelu. „Oluline on ka kontekst kus, kuidas ja mis eesmärgil seda lippu kasutati. Need täpsemad asjaolud selgitamegi välja alustatud menetluse käigus,“ sõnas ta."
Huvitav, kas Jaak Valge senised vaatenurgad ja ajaloolase perspektiiv ka "kontekstis olulised" on?
Enda poolt selline väike viiekas performance peale. Vähemalt üks vend poliitikas, kes oskab seda natukenegi rafineeritult teha. Mitte "öäöäöäöäöäöää kas eesti peaks kuuluma venemaa koosseisu" vm.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
jaak valge ongi natukene totu. mitte halb totu. aga totu. noh, selline.. kahtlane tuup.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
jaak valge ongi natukene totu. mitte halb totu. aga totu. noh, selline.. kahtlane tuup.
Kommentaar
-
Kontekstist oleneb tõesti palju -
kui punalipu heiskaja on EKRE nimekirjas, on teemat lihtne põhja lasta,
kuigi Smuuli bareljeefi teema algataja oli pigem Niiles
Samal ajal Soomes: meilgi võrdõiguslikkuse raames vahepeal teemaks tõusnud unisex-vetsud,
mida K. Paris ajakirjanikuna ennastunustavalt promos, hakkavad populaarsust kaotama, sest ei paku naistele piisavalt privaatsust ja turvalisustGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Oot-oot. Hoidkem hobuseid. Selle teemapüstituse taust on ju, et EL on üldse esimese olulisema riigi/ühendusena maailmas panemas AI-le seadusega päitseid pähe ja hetkel laual olevas versioonis on igasugune valimatu näotuvastuse kasutamine (sh võimuorganite poolt) liigitatud täielikult keelustatud AI lahenduste alla. Debatt käib selle üle, et osa tahaks sellistele lahendustele ikkagi ukse lahti jätta ja selle liigitada hoopis nö kõrge riski kategooriasse, kus koodi auditeeritakse ja kasutamiseks peab saama eelneva heakskiidu. Mingist Hiinast rääkida ja muidu ohkida on veits veider, mujal võib lihtsalt AI-ga teie eraeludes ilma igasuguse debatita surkida.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustOot-oot. Hoidkem hobuseid. Selle teemapüstituse taust on ju, et EL on üldse esimese olulisema riigi/ühendusena maailmas panemas AI-le seadusega päitseid pähe ja hetkel laual olevas versioonis on igasugune valimatu näotuvastuse kasutamine (sh võimuorganite poolt) liigitatud täielikult keelustatud AI lahenduste alla. Debatt käib selle üle, et osa tahaks sellistele lahendustele ikkagi ukse lahti jätta ja selle liigitada hoopis nö kõrge riski kategooriasse, kus koodi auditeeritakse ja kasutamiseks peab saama eelneva heakskiidu. Mingist Hiinast rääkida ja muidu ohkida on veits veider, mujal võib lihtsalt AI-ga teie eraeludes ilma igasuguse debatita surkida.
Ansipi jutt ühes ja samas lauses sellest, kuidas see on okei asi ja ameerikas on google ja meta, on ka muidugi next level shit.
Kommentaar
-
Jep, üldiselt nõus sinuga. Kui mult küsitakse, kas ma tahaksin, et potentsiaalselt ebademokraatlikes riikides saaks võimul olevad jõud vabalt nt oma oponentide liikumisi trackida, et neid represseerida, siis kindel ei.
Häda on ehk selles, et pinna pealt riisudes ei pruugi see teema hea lahenduseni jõuda. Kui mult küsitakse, kas ma tahaksin, et kadunud lapsed leitaks elusana üles või kriminaalid saadaks kätte, siis siin on kindel jaa. Küsimus on, kas neid kahte soovi saaks ühildada. Mul endal ei oleks näiteks midagi selle vastu, kui näotuvastustehnoloogia taustal jookseks, aga alusandmete kasutamine muul otstarbel kui laste otsimiseks ja kriminaalide tabamiseks on välistatud. Teoorias ju täiesti võimalik. Saaks kasutada privaatsust säilitavad tehnoloogiaid, kus alusandmeid saaks töötleda ainult masin, mitte inimene. Saaks luua mingid organid, mis teostavad päringute üle järelevalvet jms. Küsimus on, kui palju minu privaatsuse garanteerimine sel viisil maksma läheks ja kas mina seda süsteemi usaldaksin.
Ehk siis. Minu arust on debatt selle üle, kas lõplikult keelata või kuidagi kontrollida igati tervitatav, aga see peaks kindlasti minema sügavale kui “privaatsuse riivamine blablabla” vs “apple, google, meta blablala” vs “aga lapsed? blablabla”.20 LEGEND
- Likes 1
Kommentaar
-
Hinnas pole kunagi küsimus. Küsimus on inimese loomuses. Kui me välistelt üritame seda justkui parendada, siis tegelikuses keerame ta veelgi rohkem pekki, sest ei tegele juurpõhjuse (haritusega).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar