Algselt postitas Maarek
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas lenc Vaata postitust
Operail ei teinud ka midagi keelatut, aga Kaja käskis selle kohemaid ära lõpetada. Kas selleks, et tema abikaasa ja äripartnerid saaksid selle turuosa endale?
Stark Logistics on hoopis teise profiiliga ettevõte ja seda tunnistas Toomsalu, et mingi otsese konkurendiga tegemist pole.
Eraettevõte teeb oma valikud ise, paratamatus, et meil neid siiski üsna mitmeid, kes venelastega äri ajavad, tahab seda Kaja või mitte. Üks neist juhtus olema tema mehe osalusega ettevõte, aga see oli ka nende valik, JOKK teema, vaid moraalne bläkk, sest Lemendikul oli laias laastus pohhui, nii lihtne see ongi.
Arvo Hallik on rumal, et lasi ennast sellesse tõmmata, sest kui ta oleks piisavalt arukas, siis oleks aru saanud, et selle asja putsikeeramise võimalus oli praeguses olukorras üsna suur.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas ZinedineZidane Vaata postitustKaja kust 350 000 said, et mehele laenu anda, kui 3 viimase aasta teenistus ei ole nii suur, säästud kapist20 LEGEND
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
Mis krdi mõttes, kel puudub igasugune seos Kajaga? Lemendik oli igatepidi seotud Arvo Hallikuga ning nende ühine tegevus oli seotud Venemaaga ning Arvo Hallik on leibkond/rahalistes suhetes/abielus jne Kaja Kallasega. Millest me siin üldse räägime?
Jah, Lemendikul ja Hallikul on ka muid omavahelisi seoseid, aga praegusel juhul ei ole nende ühise osalusega logistikaettevõtte mitte ainsatki seadust rikkunud, seega mingi kiun mingist vastutusest on bs, nii lihtne see ongi.
Ma saan aru, et Ekre fännid siin tahaksid Kaja pead, aga kellegi teise tehtud vigade eest ei saa küll tema vastutust võtta.
PS. Ei ole elus mitte kordagi valinud Reformierakonda ja kõige vähem fännan ma Kallaste dünastiatMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustAga kuidas nad nii lollid olid,et ei taibanud härra Kaja osalust sõja alates ära peita!
Lihtsalt mõtteharjutusena võib katsetada, kui a’la Heineken oleks Eesti (suurim) ettevõte ja selle tegevjuht peaministri kaasa. Ma veits kahtlen, et kui selline olukord oleks 24. veebruaril lahti rullunud, siis Eesti rahvas kisaks in corpore, et pakkige kohe asjad kokku ja kinkige 300 milli kohalikku kapitali Putinile. Suht loogish oleks lasta seal asjad mõistlikult joonde ajada.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitust
No see on küll ääretult loll küsimus. Veitsa kauem vist töötatud ja asja ehitatud kui kolm aastat.
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustMa saan aru, et Ekre fännid siin tahaksid Kaja pead, aga kellegi teise tehtud vigade eest ei saa küll tema vastutust võtta.
PS. Ei ole elus mitte kordagi valinud Reformierakonda ja kõige vähem fännan ma Kallaste dünastiatsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Kuidas kõik see kokku võtta - maru halb kommunikatsioon ja tõsiselt peaks peedistama neid kolme musketäri, mitte Kaja.
Samas Kaja meeskonna kommunikatsioon on ikka üle mõistuse kohutav. Võta paar sammu tagasi ja ütle vabadust ma tõesti ei teadnud nende äridest ja kahjuks ei saa rohkem öelda mida ma ei ei tea, esitage oma täpsustavad küsimused neile firma inimestele.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitusthttps://twitter.com/liisulass/status...ilBZhvF1Q&s=19
Kuidas kõik see kokku võtta - maru halb kommunikatsioon ja tõsiselt peaks peedistama neid kolme musketäri, mitte Kaja.
Samas Kaja meeskonna kommunikatsioon on ikka üle mõistuse kohutav. Võta paar sammu tagasi ja ütle vabadust ma tõesti ei teadnud nende äridest ja kahjuks ei saa rohkem öelda mida ma ei ei tea, esitage oma täpsustavad küsimused neile firma inimestele.
Jah, Kallase poolne kommunikatsioon on olnud täielik katastroof, kuid ka peamine kaitsev argument, millega ta välja on tulnud ainult tugevdab nende kaasust, kes tema tagasiastumist nõuavad.
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustProbleem veits pigem ongi ju, et seda seost seni avalikkuse ees tehtud ei oldud.
Lihtsalt mõtteharjutusena võib katsetada, kui a’la Heineken oleks Eesti (suurim) ettevõte ja selle tegevjuht peaministri kaasa. Ma veits kahtlen, et kui selline olukord oleks 24. veebruaril lahti rullunud, siis Eesti rahvas kisaks in corpore, et pakkige kohe asjad kokku ja kinkige 300 milli kohalikku kapitali Putinile. Suht loogish oleks lasta seal asjad mõistlikult joonde ajada.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitusthttps://twitter.com/liisulass/status...ilBZhvF1Q&s=19
- Likes 2
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar