Algselt postitas vendetta
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic Vaata postitustkui tõsiselt rääkida, siis selle följetoniga on paraku see väike nihe, et kui midagi peaks nihu minema, siis need 100 kommenteerijat ja tarka on kohe platsis ja nõuavad vastutust ja "miks riik midagi ei tee". Et veidi erroris teema. Noh a la, et kortermajal on garaažiuks (vt ka lift) ning nõutakse 100 dokumenti, siis kõik osapooled max erroris eksole, edasimüüjatest paigaldajateni, rääkimata ostjast. Aga kui sinna üks laps alla jääb, siis putsis eksole. Paigaldaja oli raudselt mingi poolaks-haltuurakas ja firma ammu kotis, edasimüüjal dokumendid valesti ja KÜ vend ei viitsinud ajada asju korrektse firmaga, saagis senti nö. Rääkimata ülevaatustest. Vangi kõik!
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKõikidest just Krister Paris andis sellele loxxile võimaluse oma jama ajada?
https://epl.delfi.ee/artikkel/120271...-soja-lopetama
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
Aga kas sul kodus kettaga telefon ikka ka alles on?
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustGeneratsioon Zsee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Veidi selline “tähelepanekud elust enesest”, aga sobib ka siia.
keegi kellel aega võiks teha mingi kiire arvutuse ja analüüsi karmen jolleri ja vootele päi sugustest poliitikaga seotud indiviididest. Noh et joller juba 2 aastaga twitteris 4000 postitust. Ei tea, kas replyd seal sees või ainult postid. Vaevalt see ta ainus meedium ka. Et kas tööd ka tehakse või türa mis toimub, ainult üks fucking influencemine käib seal toompeal. Keskmisest võimekamad inimesed iq mõttes vb, aga kuskil jookseb mingi loogiline piir.
- Likes 1
Kommentaar
-
Muidu ok, aga ära Jollerit küll keskmisest IQst kõrgemale nii kergekäeliselt paiguta."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic Vaata postitustVeidi selline “tähelepanekud elust enesest”, aga sobib ka siia.
keegi kellel aega võiks teha mingi kiire arvutuse ja analüüsi karmen jolleri ja vootele päi sugustest poliitikaga seotud indiviididest. Noh et joller juba 2 aastaga twitteris 4000 postitust. Ei tea, kas replyd seal sees või ainult postid. Vaevalt see ta ainus meedium ka. Et kas tööd ka tehakse või türa mis toimub, ainult üks fucking influencemine käib seal toompeal. Keskmisest võimekamad inimesed iq mõttes vb, aga kuskil jookseb mingi loogiline piir.
- Likes 1
Kommentaar
-
Algselt postitas -21- Vaata postitustMuidu ok, aga ära Jollerit küll keskmisest IQst kõrgemale nii kergekäeliselt paiguta.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Oletame, et oled tubli eestlane ja Ukraina armeele otse vöi ümbernurga väheke annetanud. Muidu ka korralik ja tubli inimene, tüli ei nori ja kärbest niisama trotsist maha ei löö. Aga.....vajutaksid nupule, mis tapaks momentaalselt kõik vene poolel södivad inimesed Ukraina territooriumil ja kõik kes neid otseselt abistavad ja asendama hakkaksid? Umbes pool miljonit inimest kohe, edaspidi ilmselt miljonites.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Nii. Kas selle viimase ERR "följetoni" valguses võib siin tuua näite, kuidas "loll" kodanik otsib kaitset ja vastutust omavalitsuselt, riigilt ja mujalt?
TÕDE JA ÕIGUS LUUNJA VALLAS: naaber ostis teejupi ära ja kortermajade ette ilmusid parkimist keelavad märgid (ohtuleht.ee)
Et kui plastic ehitab suvalisele põllule 100 korterit ja 100 lolli ostavad sinna korteri nii, et plastic omab ligipääsu, siis vastutab sinu tulevaste probleemide eest KOV, riik jm onju. Ma nüüd väga selgelt meelega utreerin ja panen õle võlli. Aga täpselt see keiss, kus kõik on sead seniks kuni endal vaja läheb ja siis on need kõik jätkuvalt sead, sest sinu enda riski ei manageeri või teadmatusest tekkinud probleeme ei lahenda.
Jumala pohh tegelt sellest olukorrast ja faktidest, aga classic case study ikkagi sellest, et riik on ennast täis söönud ja üle reguleerinud täpselt selle ajani kui mingi putsis pügala pärast ise lakki saad. Aga siis ka riik süüdi.
Kommentaar
-
Võib olla just sellepärast juhtuski selline asi, et keegi ei saa enam munnigi aru?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVõib olla just sellepärast juhtuski selline asi, et keegi ei saa enam munnigi aru?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar