Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Päevapoliitika
Collapse
X
-
Praegu ei maksa auto arvele võtmise eest?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustPraegu ei maksa auto arvele võtmise eest?
Kommentaar
-
kui liisid, siis auto omanikuks pannakse liisingufirma. kui liisingu lõpuks auto välja ostad, registreeritakde sind uueks omanikuks. millisel hetkel automaksu võetakse ja kellelt? äkki võetaksegi mõlemal korral, kui seadusesse erandeid ei kirjutata. aga kui erandid lisatakse, siis tulevad kindlasti kohe mingid uued skeemid, kuidas maksu vältida.
see oleks muidugi ekstra sigadus, kui nüüd näiteks 3 aastat tagasi liisinguga ostetud auto lõplik väljaost muudetakse üleöö paari kilo jagu kallimaks või mis iganes see ümberregistreerimismaks olema saab.
edit: tundub, et liisingu lõppemisele ja pärandi vastuvõtmisele tehakse erand
Rahandusministeerium muutis automaksu registreerimistasu põhimõtteid. Värske muudatus tähendab, et registreerimistasu muutub oluliselt odavamaks, kuid see rakendub nüüdsest ka kõikide Eesti registris olevate kasutatud autode esmase omanikuvahetuse puhul.
Kommentaar
-
huvitav, et Soomes maksustatakse autot ainult esmakordsel riiki toomisel-registreerimisel ja kõik on ok, aga meil oleks see ELi ühisturureeglite vastane, mistõttu tuleb hakata koorima ka riigisisesel edasimüümisel või -andmisel.
või saan ma millestki valesti aru?
Kommentaar
-
Niiehknaa tõmbab keegi ju OÜ Omanikuvahetus skeemi püsti, kus autod tegelikult registris omanikku vahetama ei hakka, lepingutega antakse kasutusõigus üle ja OÜ teenuse sisuks jääb omanikuvahetuse tegemata jätmisest tuleneva kammajaa nagu potentsiaalsete trahvide, aastamaksude jms haldamine.20 LEGEND
Kommentaar
-
Automaks on classic... ja absoluutselt kõige classicum keiss eestlasest. Ennast tõmmatakse rihmaks mingi suvalise ja fundamentaalselt 100% mõttetu asja pärast. Ja siis hakatakse vinguma, sest see asi on niigi nii kallis nende jaoks.
Vittu! - elan lasnakal ja annelinnas üürikas ja maksa mingi pasa eest üüri ja siis mingi 200 + EUR veel liiparit.
Vittu! - maal peab peret ju liigutama, see ei ole päris linnaelu. Vahemärkus (toim) - argumenteerija ei tea maaelust sittagi ja ehk ei tea ka, et antud kontekstis "maaeluks vajalik auto" ei ületa liisingu saamise künnist.
Vittu! - Kaja Kallas, perse! Tuli veel siin hiljuti Jaak Madisoni ka süüdistama tühja koha pealt! Nüüd autot ka.
Vittu-Vittu-Vittu. Türa, minu auto. Ja keegi ei mölise!
Ma noor inimene ja igapäevaselt elukeskkonnas ju näen neid olukordi, kus igasugune finantsaritmeetika ei paneks ennast isegi mõtlema sellise auto peale. Autod, mille sisemust vahel bolt premiumis korra elus näinud (täispeaga seltskonnaga mängin uhket venda kui tellin). Kui küsida, et miks sa siis nii teed, siis adekvaatset vastust ei ole absull kelleltki veel saanud. Kõva värk noh. Tõsi, neilt, kellel tõepoolest maksta on (loe: ostavad cashis auto, paraku KM vabalt) ma ei küsi ka.
Hariduse ja harituse küsimuseks taandub. Liiga kiiresti läheme vist euroopasse ja see näida on selle essents. Samamoodi kastirattad. Hiljuti väisasin veebruaris ühte kesk-euroopa riiki. Ja ennäe imet. Täitsa magistraalil sõitsidki naised lapsed korvis. Konkreetselt meie liivalaia. Aga kõik juhid arvestasid. Sest see normaalsus. Ju nad sitemad tegelt ja ei ole aru saanud sellest, mida meie siin tahame öelda! Vittu, mina liivalaial mingi märsilohistaja pärast ummikus ei istu! Elu putsis niigi, tööle jään hiljaks, autoliisinguga ka error ja nüüd maksud.
Olge palun positiivsemad. Tegelt ka. Varsti võib meil siin olla sõda. Ja kui ei ole, siis ärge mõelge asju negatiivseks või siis mõtelgem läbi. Kas ja kui suur võitlus see 200 EUR ühekordne kulu siiski on. Homme saate vb vähi vms, siis max noku tunne mõelda, et kurat, saagisin just kahe soti valitsuse otsuse pärast, mis mind ei pruugi ka mõjutada.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic Vaata postitustAutomaks on classic... ja absoluutselt kõige classicum keiss eestlasest. Ennast tõmmatakse rihmaks mingi suvalise ja fundamentaalselt 100% mõttetu asja pärast. Ja siis hakatakse vinguma, sest see asi on niigi nii kallis nende jaoks.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Ma ei tea – pole kunagi autot arvele võtnud. Aga kui maksad, on see riigilõiv, mida automaksu-eelnõu kuidagi ei muuda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustplastic vingub, et teised vinguvad, classic
kui tõesti sõda tuleb, siis ma eelistaks metsa minna vana tossava maasturiga kastiratta asemel, aga eks sa tead kindlasti paremini.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustplastic vingub, et teised vinguvad, classic
kui tõesti sõda tuleb, siis ma eelistaks metsa minna vana tossava maasturiga kastiratta asemel, aga eks sa tead kindlasti paremini.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
Mida sa üldse sinna metsa ronid sõja ajal oma autoga?
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust
Mida sa üldse sinna metsa ronid sõja ajal oma autoga?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar