320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Uber, Taxify jms

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    kahest õllest ja natukesest veinist on võimalik "totaalselt vittu" jääda?

    Kommentaar


      Kasutan Bolti iga kahe nädala tagant. Alles hiljuti oli vaja teha paar kiiret otsa Lasna kandis. Tellimus sisse, istun autosse ja umbkeelne venelane küsib, et tal pole tagasi anda, et ega probleeme ei teki. Summa oli 4 kopikatega, ütlesin, et ei teki, annan 5 ja tagasi ei taha. Sõidu ajal uurib, et kas sõitude lõpus hindan juhte või panen selle lehe üldse kinni. Tollani ei pööranud tähelepanu, et hindama ei peagi. Aga jaa, et alati hindan, enamasti 5-ga, aga kui on linna mittetundev vend, kes GPS-i järgi tuimalt sõidab, siis 3 või 4. Juttu tuleb sellest, et ka juhid teevad sõidu lõppedes hindamist, aga tema enamasti jätab vahele. Ka sellest, et Boldiga on etem sõita, kuna Yandexiga on problemaatilist kontingenti tunduvalt rohkem.

      Pool tundi hiljem uus tellimus sisse ja häirekell lööb käima - nime järgi armjan ja keskmine hinne on 4,5, mis on üsna halb. Autoks pole klassikaline Prius, seega loodame parimat. Kohe sõidu alguses keerab Punasel tänaval 9-kordse maja ette. Ma seepeale vene keeles, et kuhu me sõidame, seal on ju tupik? "Aga GPS näitab siitkaudu." Noo selge, poleks pidanud pläkutama esimese juhiga linna mittetundvatest tegelastest, saatus maksab kätte. Teel kesklinna mõtlen mitu korda, et kas olen hea inimene ja annan 4 või peaksin ikka 3 andma. Enne lõppu veel x kohas üle äärekivi, aga juhtub ka parimatel. Juhile jääb natuke tippi ja annan 4 tärni ikka ära.

      Yandexiga sai korra sõidetud, kui kolleeg selle järgi tellis ja sõit kesklinnast Roccasse alguse sai. Poleks pidanud ette istuma, kuna mitmel juhul tallasin ise pidurit. Natuke peale Meremeeste haiglat läksid foorid punaseks ja paar autot pidasid kinni, ent russ lõi sõna otses mõttes käega ja talda andes pani konkreetselt punasega läbi.

      Kommentaar




        Isegi kõige suurem optimist minus tahaks nendes kalkulatsioonides veidi kahelda.

        Kommentaar


          Mulle tundub, et see artikel peaks kandma märget "sisuturundus".

          Kommentaar


            Algselt postitas JuriM Vaata postitust
            https://ekspress.delfi.ee/artikkel/9...5000-euro-kuus

            Isegi kõige suurem optimist minus tahaks nendes kalkulatsioonides veidi kahelda.
            Ei ole midagi väga nii mööda, kui ainult õhtuti/öösel ja NVl sõita, siis teenid üle 2k neto lõdvalt. Ilmselt seal need suuremad numbrid ei arvesta auto renti või parandust jms sisse.
            Je suis Nasfal

            Kommentaar


              Ma olen kunagi sõitnud mitte küll täiskohaga vms, aga just see nv öösiti sõitja. Nüüd ei ole muidugi väga pikalt sõitnud juba kuid, aga kuna hinnad pole muutunud, siis oskan ka ülevaadet anda. Ütleme, et Hot Spot kui elu on avatud, siis R ja L öösel vahemikus 00.00 (ühistranspordi sulgemise aeg)-05.00 ehk 5h vahest ka 6h. Ütleme, et kui tõesti joppab ja värki võid teha selline 30h neto kassa tunnis. Samas fakt on see, et kõik 5-6h sellist kassat ei näita ja vahest viskab lollidesse kohtadesse, kust pead kesklinna tühjalt tagasi sõitma jne ehk tegelt jääb ta ikkagi 25-30 vahele. ütleme, et 130-140 neto ajad kokku selle 5-6h. Ütleme ümardatult, et ajad nv öödega kokku seal 300 ja neid on kuus selline 4 korda ehk 1200. Aga ühe nv peale kulub juba oma 12h ehk siis 12x4 on 48h.

              Keskmine töötundide arv kuus on 160h juures? Jääb järgi 112h. Need, kes tõesti põhikohaga sõidavad nende graafik on ka selline, et hommikuti ja õhtuti tipptundide ajal, kus kassa jääb sinna 15 euro juurde tunnis neto kui tõesti kõik plaanipäraselt kulgeb. Vahest võib jopata kordajaga ja vahest võid istuda kuskil Tammsaare ummikus ning taod sõna otseses mõttes teadagi mida ja saadki tunni ajaga lõpuks 7 eurot. Ütleme tõesti, et saadki 15 eurot tunnis neto kokku keskmiselt (mis on ikka väga ideaalne) 112x15 on 1680 ehk siis normaalse tööajaga tuleks kokku ideaalse graafikuga selline 2900 juurde. Arvestame 3000.

              Minu kirjeldus on kui kõik on ideaalne. Viimased aastad on ikka väga kaugel sellest. Tõesti suvel oli mingi leitsaku periood, kus kütsid päevad läbi mega hindadega jne, aga see on hetkeline anomaalsus. 5000 on täiesti ebareaalne normaalsel inimesel üldse kokku saada.

              Jõuame tagasi selle 3000 juurde ja oled eeskujulik inimene ja kasutad LHV ettevõtluskaarti, mis teeb sinu eest raamatupidamise ära ja võtab 20% maha, siis saad kätte 2400. Täistööajaga lastes on sõidukindlustus+taksokindlustus jne maksimaalsed + kütte hinnad gaas/bens enam peale tõusmisi väga vahet ei ole, siis 400 läheb silmad kinni ära. Ehk tegelik neto sissetulek jääb kindlasti alla 2000. Minu esialgne 3000 tuli puhtalt ideaalsete olude arvestamisel.

              Kust tulevad 5000 eurot numbrid? 2-3 aastat tagasi ja olin isegi mingis grupis ja kus jagati kassadest pilte jne. Ühesõnaga on neid mooduseid mitmeid

              1) On kohtutäiturite poolt arestitud vendi, kes sõidavad 2-3kesi vahetustega sama autoga ühe juhi nimealt ning sellisel viisil tulebki ühele juhile ala 400h kuus ja ulme kassa
              2) Sama nagu esimene lihtsalt 90ndate eluviisiga vennad lasevad Aafrika poistel orjata meeletu vaheltvõtmisega nii, et mõnel autol mootor maha ei jahtugi ja ka ühe kontoalla
              3) On saadud kuulda kuidas on mingeid vendi ka vahele võetud politsei poolt (kliendid on kaevanud vms) ja narkotestid on näidanud, et näffi on ikka iga sõõrmega tõmmatud ja sellised vennad panevad ka tihtipeale kaks ööpäeva jutti. Näinud isegi selliseid tanklates vahest.

              Boldil puudub absoluutselt igasugune tahtmine kontrollida, et palju järjest töötatakse või palju neid töötunde tuleb vms.

              Samas ma julgustan, et kes tahab lisa teenida või kellel antud momendil tööd ei ole jne ning on võimalus siis sõitke, et pole hullu midagi ja annab teenida küll.

              Samuti soovitus, et kes näiteks tahab reisile minna vms, siis mingi 2-3 aastat tagasi ma käisin silmahambaid opereerimas detsembris ja olin antibiotside ja peal ning av ei oleks saanud juua. Mõtlesin ka, et kainena ma pidu panna ei oska ning teenin reisiraha endale. Av rikkusin ka seadusi ja sõitsin vist mingi 16h jutti pmst nii, et jalad pärast ei kandnud välja, aga teenisin ka easy 800+ eurot tasku ja pikutasin Egiptuses hilem.

              Kommentaar


                Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
                pikk jutt
                Kui palju selle aja jooksul mingeid umbejoonud vendasid vedanud oled, kes aru ei saa mis planeedi peal nad on ja kas on teravaks ka läinud? See asjaolu on mind eemal hoidnud, et proovida ka äppitaksondust.

                Kommentaar


                  Bolt. Kuna kodukontoris kiired ajad siis mõtlesin, et tellin täna Bold Foodiga toitu. Kõik kena valik tehtud ja siis jõuan arve juurde ja mis ma näen. Kui arve jääb alla 8 euri siis lükatakse julmalt puuduolev summa juurde? Wtf is this? Alates mis ajast?
                  Täna sai minu raha Wolt ja kui see jama jätkub siis ka edaspidi jääb nii.

                  Kommentaar


                    Marduk See on kogu aeg nii olnud, lihtsalt varem oli Bolti puhul see summa vist 6 euri. Woltil on 7.
                    20 LEGEND

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Rudy Vaata postitust

                      Kui palju selle aja jooksul mingeid umbejoonud vendasid vedanud oled, kes aru ei saa mis planeedi peal nad on ja kas on teravaks ka läinud? See asjaolu on mind eemal hoidnud, et proovida ka äppitaksondust.
                      Sai mõni aeg tagasi leitud sobiva varustuse ja hinnaga üks MB, niivõrd-kuivõrd boonuseks on 2-liitrine "taksodiisel". Kuna Minu suhe alkoholiga on peaaegu olematu, siis nv-de õhtud mööduvad vahel ehk liigagi "leebelt". Võttes need 2 fakti arvesse, ootaks endiselt vastust mõnelt "äraproovinult", et kuidas võiks keskeltläbi olla reisijate proportsioon kuu peale joonute osas? Kuna rikkaks tahab igaüks saada, siis eks plaan seda taksoäpindust katsetada ainult "tipptunnil" ongi...
                      et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

                      Kommentaar


                        Mõni aasta tagasi mõtlesin, et proovin ära ja sõitsin uberit ühe kuu suvel. Peamiselt õhtu/öösel. Üks intsident oli kus mingid noored soomlased, kellest üks oli väga tagurpidi, võtsin peale ja kristiine keskuse ees tegi ukse lahti oksendas. Kupatasin kiirelt autost välja mõlemad. Õnneks auto jäi puhtaks. Ühe korra tuli tellimus kannu kõrtsust, siis veidi kartsin küll, et mis tegelased mulle peale tulevad aga ei oli väga sõbralik purjus inimene.
                        Pigem häirisid mind need keskealised pereemad, kes teadsid kõike kõige paremini ja olid üleolevad. Kokkuvõttes kuu peale oligi 1 ebameeldiv kogemus seoses purjus inimesega.

                        Kommentaar


                          Enamus inimesi on vist sellised, et katsetavad erinevaid pakkujaid. Mul aga toidu osas pos.kogemus pikka aega juba Woltiga ning sõitudes Boltiga. Ei näe pōhjust miks peaks Uberit, Yandexit, Tellitoitu vōi Bolt Foodi proovima...

                          Kommentaar


                            Algselt postitas cabron Vaata postitust
                            Enamus inimesi on vist sellised, et katsetavad erinevaid pakkujaid. Mul aga toidu osas pos.kogemus pikka aega juba Woltiga ning sõitudes Boltiga. Ei näe pōhjust miks peaks Uberit, Yandexit, Tellitoitu vōi Bolt Foodi proovima...
                            Me kasutame wolt/bolt foodi keskmiselt 2x päevas. Bolt/Wolt kombineerimine vahepeal annab suurema variatsiooni erinevatest diilidest või on erinevates kohtadest mingi delivery promo. Samuti vahepeal mõni söögikoht woltis kinni pandud, kuid boltis see kellaaeg lahti ja vastupidi.

                            Üldiselt aga Wolt on mugavam jah.

                            Kommentaar


                              Woltis saab kindlaks kellaajaks toitu tellida (a la hommikul teed kella 6se õhtusöögi tellimuse ära), Bolt on "now or never".

                              Kommentaar


                                Algselt postitas vtp Vaata postitust
                                Marduk See on kogu aeg nii olnud, lihtsalt varem oli Bolti puhul see summa vist 6 euri. Woltil on 7.
                                No hea teada.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X