Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Presidendiballi MILF 2016 - poolfinaal!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Presidendiballi MILF 2016 - poolfinaal!

Ja nüüd tulevad POOLFINAALID!!! Jäänud on neli ultimate milfi, kelle seast tuleb siis auväärt esimene Soccerneti poolt välja antav Presidendimilf 2016.

Aga konkurentsi on jäänud:

1. poolfinaal
    Proua Sepp - Silver Sepp erekteerunud peenisena taevapoole vaadanud naelapilli tagumas ajas ilmselt pea igal naisel tšakrad tööle. Ilmselt ka paljudel meestel, kuna naelapillikul on kaasaks Kristiina. Kellest pole siin küll pilt õnnestunud, aga muidu on ta ikka väga jee.

Alistas eelmistes ringides Olga Ivanova ja Proua Kotka

Vs.
    Proua Holsmer - Remo Holsmeril oli eelmisel aastal tõsiseid hädasid. V. Leedo kõndis Postimehe toimetusse ja hakkas rääkima, kuidas talle olla Remo joonistanud paberile hunniku sidruneid, mis tähendasid 30 miljonit küsitavat altkäemaksu. Ühesõnaga on nüüd asi kohtus. Remo on tubli reapoliitik, endine riigikogulane. Üldse tubli mees.

Alistas eelmistes ringides Proua Felti ja Proua Praksi (täiesti arusaamatu juhtum)

2. Poolfinaal
    Proua Vaigla - kidramees Robert on hoogse käiguga mees. Käis pikalt kuulsa lauljatariga, siis jättis lauljatari maha, lauljatar käis Soomes filmis paljalt saunas ja seepeale lendas Robert jälle majja, taltus ja sai pereisaks. Tubli mees, ei jätnud Eesti naist välismaa mehele. Vuupvuup! Üks väheseid naisi, keda ilmselt kõik on vähemalt ekraanilt alasti näinud. Seega on ta ainus, kes läheb konkursile full disclosure’na.

Alistas Proua Tsahkna ja Proua Pevkuri, kes omakorda alistas Yoko.

Vs.

Proua Ossinovski - Jevgenil on pappi, Jevgenil on erakond, Jevgeni on täitsa kompu mees, Jevgeni oli tõeliselt kuum poissmees, kes meeldis kõigile naistele. Jevgeni on ka minister! Samas solvus Jevgeni Jürgeni peale ja oli nagu eit. Mine ja saa nüüd aru...

Proua Ossinovski on siiani pannud eriti karmilt. Esmalt käis ta Riigikogu MILF 2015 tšempioni Heidy ja seejärel käis üle ka Eesti esimusketäri saatjanna.
    95
    Proua Sepp
    24,21%
    23
    Proua Holsmer
    25,26%
    24
    Proua Vaigla
    25,26%
    24
    Proua Ossinovski
    25,26%
    24

The poll is expired.

See esimene poolfinaalipaar on ikka väga nõrk, krt.
    Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
    Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

Eks Lenna selle kotti paneb.

Kommentaar

1. paar jah, ma ei saa aru kuidas küll Proua Sepp suutis Proua Ivanova ja Kotka alistata...kardan, et päris paljud ei suutnud jätta arvestamata erakonda kuuluvust...
        Et jah, siin pole kahtlustki, Proua Hoslmer.

2. paar on väga äge heitlus. Paganama raske valik oli...Hääletades nagu panin üsna kergelt Ossinovski..aga nüüd, kui siin kirjutan ja järele mõtlesin...ei usu, et ma oma otsust muutnud oleks, aga no tegelikult väga kergelt see otsus siiski ei tulnud. Täitsa põnev igatahes jälgida kumb jääb peale, hetkel seis 10-10.
        Ela ja tunne, et elad
        see on kõige lihtsam
        filosoofia, mis toimib
        sule silmad ära vaata
        tagasi, hinga sügavalt ja
        hüppa üle iseenda varju
        tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
          1. paar jah, ma ei saa aru kuidas küll Proua Sepp suutis Proua Ivanova ja Kotka alistata...kardan, et päris paljud ei suutnud jätta arvestamata erakonda kuuluvust...
          Et jah, siin pole kahtlustki, Proua Hoslmer.

2. paar on väga äge heitlus. Paganama raske valik oli...Hääletades nagu panin üsna kergelt Ossinovski..aga nüüd, kui siin kirjutan ja järele mõtlesin...ei usu, et ma oma otsust muutnud oleks, aga no tegelikult väga kergelt see otsus siiski ei tulnud. Täitsa põnev igatahes jälgida kumb jääb peale, hetkel seis 10-10.
          Sa oled ikka päris kaalikas.
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Kaks tundi veel jäänud! Paarid on väga tihedad!

Kommentaar

Holsmerimutt juhib Ehina ees, wtf mehed?
              Once a Gooner, always a Gooner

Kommentaar

Algselt postitas mongol Vaata postitust
                Holsmerimutt juhib Ehina ees, wtf mehed?
                Ma ei saa ka teisest paarist aru. Žürii juba arutab, et äkki finaal üleüldse ära jätta.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                  Ma ei saa ka teisest paarist aru. Žürii juba arutab, et äkki finaal üleüldse ära jätta.
                  Selles mõttes küll, et poolfinaalpaar pr. Vaigla vs pr. Ossinovski selgitab nkn võtja. Aga pr. Holsmeri eelistamises pr. Sepa ees pole midagi imelikku. Korralik milfilik eksemplar vs mingi kõrge uimase häälega siristav kõhna hipi.

Kommentaar

Nej

Kommentaar

Nej

Kommentaar

No perkala oli ju jutt, et hindame presidendiballi piltide järgi. Na***i te neid luukeresid sealt kapist välja toote. Palju Võrnot kuulanud viimati.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                          Kaks tundi veel jäänud! Paarid on väga tihedad!
                          Perset, ma ärkasin liiga hilja! Oleks teise paari pr Ossinovski poole kallultand. Võtate arvesse?
                          ★★★★★★

Kommentaar

Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitust
                            Perset, ma ärkasin liiga hilja! Oleks teise paari pr Ossinovski poole kallultand. Võtate arvesse?
                            Jah, žürii teeb otsuse, et saab edasi Ossinovski, kuna ta oli kõrgema asetusega, sinu hääl ja lisaks on see meie mäng!

Kommentaar

For real?

Kommentaar

Working...
                              X