Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ennustan, et
Collapse
X
-
Õllekast, noh. Mina ütlen, et Aafrika mansa ei saa poolfinaali.Algselt postitas Kalp Vaata postitustAuhind?
Kommentaar
-
Ega mul ühest õllekastist kahju pole!Diil!Kas õllekasti värv on oluline?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustÕllekast, noh. Mina ütlen, et Aafrika mansa ei saa poolfinaali.
Kommentaar
-
võtan vastu beti ja väidan et saab. Enne Egiptuse avamängu ootan vastust.Algselt postitas Katk Vaata postitustLihtsalt niisama annadki kasti ära härra Kalp.
Palju loogilisem olnuks kihlvedu kas mõni Aafrika sats üldse alagrupistki edasi saab.
Kommentaar
-
Sai kergelt tahmas peaga veksel välja käidud...Algselt postitas Katk Vaata postitustLihtsalt niisama annadki kasti ära härra Kalp.
Palju loogilisem olnuks kihlvedu kas mõni Aafrika sats üldse alagrupistki edasi saab.
Kommentaar
-
Liiga suur võimalus niisama kasti ära anda, ei hakka ja joon parem iseAlgselt postitas cannuman Vaata postitustvõtan vastu beti ja väidan et saab. Enne Egiptuse avamängu ootan vastust.
Kommentaar
-
Sinised pidavat moes olema.Algselt postitas Kalp Vaata postitustEga mul ühest õllekastist kahju pole!Diil!Kas õllekasti värv on oluline?
sigpic
Kommentaar
-
Noh, millal ja kuidas ma kasti kätte saan?Algselt postitas Kalp Vaata postitustEga mul ühest õllekastist kahju pole!Diil!Kas õllekasti värv on oluline?
Kommentaar
-
Sulle on kiri!Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, millal ja kuidas ma kasti kätte saan?
Kommentaar
-
suht napikas. Ainult Prantsusmaa sai edasi.Algselt postitas Katk Vaata postitustLihtsalt niisama annadki kasti ära härra Kalp.
Kommentaar
-
Sul on juba otsas minu oma? What dude?Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, millal ja kuidas ma kasti kätte saan?
Kommentaar
-
Matemaatikaülesanne: mitu 0,33-st lekoki kulub ühe poolajaga?Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSul on juba otsas minu oma? What dude?
Kommentaar
-
Oleneb, mitu lisaminutit antakse.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMatemaatikaülesanne: mitu 0,33-st lekoki kulub ühe poolajaga?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar