kusjuures jumalast müstika... aga mul ei ole täna pohmakat. ma ei tea miks. jube hea enesetunne on hoopis. ebanormaalne.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
RÕVE POHMELL
Collapse
X
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustMa võtsin reedel üle kahe kuu korralikult viina. Ohsakurat. Järgmised kaks kuud jätan jälle vahele...Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustnii pidigi tervisele kõige kahjulikum olema,et pikka aega mandud ja siis paned litaka...
See jutt on jumala tõsi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustnii pidigi tervisele kõige kahjulikum olema,et pikka aega mandud ja siis paned litaka...
Kommentaar
-
Algselt postitas Pealik Vaata postitustOht on, et homme võib pisike pohmell olla...
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusttahaks surra... nii pask on
Loll laps.
Riias lööd pihku, raisk.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitustputsi.. ma ei tulegi riiga teiega... kui sa munn ainult virised
Nii kahju .....Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar