Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

RÕVE POHMELL

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Lapeteus Vaata postitust
    Kui pepu valus pole, siis peaks kõik korras olema.
    Kui isegi pepu valus on, siis pole see tõenäoliselt ebasündsatest tegevustest, lihtsalt joo järgmine kord valget veini, punane võib perse valutama panna

Sorry teen ka pühatuseteotust, rohkem joogisem, kui pohmas.
    Suhkruhaige

Kommentaar

Tavaliselt ei käi pohmakaga hommikul arvutis, aga täna sattusin siia toredasse teemasse, siis mõtlesin vai not.Igastahes üpriski vastik pohmakas on, ilmselt selle rotika belof viina pärast.
      Suhkruhaige

Kommentaar

Ma olen idioot

Kommentaar

katsu õhtuks stabiilseks saada, et mängu ikka näeksid

Kommentaar

E24: Eestist Aafrikasse saadetud siider haihtus kinnistest purkidest

Et Aafrika ühe suurima riigi, 150 miljoni elanikuga Nigeeria turul puudub selline jook nagu siider üldse, peaks selle turustamine Mustal Mandril olema geniaalne äriidee. Nii leidsid poolteist aastat tagasi ka Eesti ettevõtjad, kellele idee selliseks äriks andis ühe asjaosalise õemehena perekonnaringi kuuluv ja Taanis elav nigeeria päritolu John.
            Tjah, see piinlik lugu teeb nii mulle kui neeger Johnile siiani haiget. Millise innuga asusime temaga seda projekti teostama; milliseid kullamägesid nägime juba silmapiiril terendamas - ja millise fiaskoga see meie jaoks lõppes! Õnneks on meediale lihtne puru silma ajada, tuleb vaid mainida mõnd professorit ja hämada midagi ookeanisooladest ja noor ajakirjanik paneb selle õhinal oma märkmikusse kirja.

Tegelikult oli meie viga palju fundamentaalsem - siidrilasti saatjateks merereisil kauplesime neeger Johni vennad Ben ja Clarence. Esialgu nad muidugi nõus polnud, sest kumbki pole teab mis meremees, aga lõpuks saime kaubale. Nii läkski siidrilast mullu kevadel Tallinnast Lagose poole teele, Ben ja Clarence truult trümmis valvamas. Paraku hakkas neil juba umbes Taani väinades igav ja mõtlesid aja veetmiseks paar purki ära juua - 6500 kasti siidrit, kes seda ikka märkab! Paarist purgist sai kast, kastist kaks ja rohkem ei mäleta kumbki midagi. Poisid said pildi ette alles kaks kuud hiljem, pohmell kestis aga peaaegu aasta. See on neile üsna paras, sest neeger John pidi kahjude katteks müüma kogu oma karja ja pooled naistest ja põgenema ülejäänud võlausaldajate eest, saades lõpuks õnneks Taanis asüüli.
            sigpic

Kommentaar

kui ma täna ära ei sure
              siis olen surematu
              Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

mitu korda egotrip roopind oled täna juba ?

Kommentaar

Algselt postitas abso Vaata postitust
                  mitu korda egotrip roopind oled täna juba ?
                  3 korda. aga ise olen ka süüdi olnud
                  hommikul jõin meeltesegaduses pool liitri piima ära
                  peale seda oli võimatu olla nii selili, külili, kõhuli.
                  tahaksin minna külmkapi juurde, ning mullivett võtta, aga ma ei julge voodist ülesse tõusta. sest kui ma tõstan pead kasvõi 10 cm, hakkab silmist vett jooskma.

Kommentaar

oijah, minu kaastunne

Kommentaar

laup2evane pohmell on digi-muutunud kurgup6letikuks ning uimasuseks...pohmelus on ja j22b hetkel

Kommentaar

käige vittu, ma ei joonud eile nii palju ...

Kommentaar

fakk, ma olen sober ja ma tahaks su postituse peale ropsida.
                          slimm.ee

Kommentaar

aasal päevitasi pepud, pepud. päike pilve taha läks
                            teine salm

loodetavasti ärkan õhtul ülesse ka

Kommentaar

munchies...

Kommentaar

Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
                                aasal päevitasi pepud, pepud. päike pilve taha läks
                                teine salm

loodetavasti ärkan õhtul ülesse ka
                                Tannuga timmisid veini? Kuda silla pealt vaade ka oli?
                                "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

Kommentaar

Working...
                                X