Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
RÕVE POHMELL
Collapse
X
-
Tjah, see piinlik lugu teeb nii mulle kui neeger Johnile siiani haiget. Millise innuga asusime temaga seda projekti teostama; milliseid kullamägesid nägime juba silmapiiril terendamas - ja millise fiaskoga see meie jaoks lõppes! Õnneks on meediale lihtne puru silma ajada, tuleb vaid mainida mõnd professorit ja hämada midagi ookeanisooladest ja noor ajakirjanik paneb selle õhinal oma märkmikusse kirja.E24: Eestist Aafrikasse saadetud siider haihtus kinnistest purkidest
Et Aafrika ühe suurima riigi, 150 miljoni elanikuga Nigeeria turul puudub selline jook nagu siider üldse, peaks selle turustamine Mustal Mandril olema geniaalne äriidee. Nii leidsid poolteist aastat tagasi ka Eesti ettevõtjad, kellele idee selliseks äriks andis ühe asjaosalise õemehena perekonnaringi kuuluv ja Taanis elav nigeeria päritolu John.
Tegelikult oli meie viga palju fundamentaalsem - siidrilasti saatjateks merereisil kauplesime neeger Johni vennad Ben ja Clarence. Esialgu nad muidugi nõus polnud, sest kumbki pole teab mis meremees, aga lõpuks saime kaubale. Nii läkski siidrilast mullu kevadel Tallinnast Lagose poole teele, Ben ja Clarence truult trümmis valvamas. Paraku hakkas neil juba umbes Taani väinades igav ja mõtlesid aja veetmiseks paar purki ära juua - 6500 kasti siidrit, kes seda ikka märkab! Paarist purgist sai kast, kastist kaks ja rohkem ei mäleta kumbki midagi. Poisid said pildi ette alles kaks kuud hiljem, pohmell kestis aga peaaegu aasta. See on neile üsna paras, sest neeger John pidi kahjude katteks müüma kogu oma karja ja pooled naistest ja põgenema ülejäänud võlausaldajate eest, saades lõpuks õnneks Taanis asüüli.sigpicKommentaar
-
3 korda. aga ise olen ka süüdi olnud
hommikul jõin meeltesegaduses pool liitri piima ära
peale seda oli võimatu olla nii selili, külili, kõhuli.
tahaksin minna külmkapi juurde, ning mullivett võtta, aga ma ei julge voodist ülesse tõusta. sest kui ma tõstan pead kasvõi 10 cm, hakkab silmist vett jooskma.Слава Україні! Героям слава!Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar