Inimloom
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
RÕVE POHMELL
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple." -
Reede olid menüüs Hell Hunt, Dublineri all olev saksa pubi, mingi Labor(?) ja Ükskõik (???), väidetavalt lõppes pidu kell 5. Laupäeva menüüs oli rõve pohmell, pühapäeva menüüs oli uimane ja sitt olek, täna tööl on endiselt keeruline silmi lahti hoida.
Ma ei teagi nüüd, tervitaks cannut ja teisi pealinna tegelasi.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltArsenali puhul loetakse hooaeg ebaõnnestunuks kuskil septembri keskpaiku.Kommentaar
-
Njah. Aga aita siis hädast välja.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltHea klubi, fänne pole?★★★★★★Kommentaar
-
Kommentaar
-
-
Kommentaar
-
Nädal mureta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Mehhanisaator
Siis kui jood aastas 4korda, aga AV-l 2 päeva jàrjest. Halb, imeliselt halb, hullem veel kui see märg pask mis maad on katnud.Kommentaar
-
Muidu oleks tuttu tagasi läind, aga selle purakaga ärkas küll üles ja korkis pudeli lahti. Millal kaineks nii saab?
★★★★★★Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Tundub et majas on mingi +45 kraadi või on asi minus?
Kommentaar