Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
RÕVE POHMELL
Collapse
X
-
Ma ei mäleta millal viimati sai kella 6 hommikuni jämmitud.
Kuku Klubi
XBaar
Woodstock
Ja siis mingi kahtlane koobas kuskil Tatari tänaval, Peekri baari juures. Nime ei mäleta aga jube palju lohakaid oli. Pohmaka kiimasus on max levelil ja pealekas mõjub hästi hetkel.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Ma kui sattusin sinna kunagi hommikul väga vara ja arvasin, et ma olen üks jube inimene ning nägin mis seltskond seal on, siis ma sain rahus koju pohmakat põdema minna teadmises, et ma olen täitsa harju keskmine.Kommentaar
-
Mul üks tuttav väitis ca kuu aega tagasi, et teda ei lastud seal uksest sisse, sest ei olnud piisavalt viisakalt riides.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Mis tal oli Ppgb särk seljas v?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Mega palav on õues.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
ma ei kujutanud enne tänast hommikut ette et üldse selline peavalu kunagi võimalik oleks★★★★★★Kommentaar
-
Nope. Veel mitte. Etteruttavalt võin aga öelda, et mets saab ilu nautida järgmisel korral ning kodus istumise vorm peaks olema päris hea.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar