TOP 5 postitajad: fcfloraforever, Myrgel (Fännid Baaris on kõige kõvem asi, mis siit foorumist eal välja kasvanud, ja kõik kolm pakuvad ka väärt lugemist Eesti vuti teemadel), MarekT (tõenäoliselt kvaliteetseim Eesti jalka teemaline postitaja ning aktivism ei piirne kaugeltki foorumiga), telekavaataja (ühed vingeimad foorumisisesed projektid on puhtalt tema kätetöö), eika (puhas kuld Juventuse osas, üsna kuldne ka muudes kokkupuutepunktides)
Suurim jobu: mõistlik on nad lihtsalt tähelepanuta jätta
TOP 5 jobud: mõistlik on nad lihtsalt tähelepanuta jätta
Parim teema: uutest teemadest ilmselt Septembris joon!
Nõmedaim teema: Mis sind närvi ajab? Sümboleerigu see teema offtopicus lokkavat negatiivsust ja virinat, mis on niimoodi kopa ette visanud, et ma ei vaevu enamusi teemasid enam avamagi
Parim postitus: Sittagi ma mäletaks, aga "möla auhindade kohta" järellugedes jäi pinnale see: SleepWalking
Nõmedaim postitus: mõistlik on nad lihtsalt tähelepanuta jätta
Naljakaim postitus: eika ja Mõnu jagavad
Kõige parem troll: üldiselt on mõistlik nad lihtsalt tähelepanuta jätta ja ma loodan, et nad leiavad professionaalset abi enne kui hilja, aga urmar on tegelt ajapikku päris lõbustavaks kafkalikuks paharetiks kujunenud
Kõige trollim postitus: Jasper ja Buffon
Kõige enam närvidele käiv postitaja:
Kõige jäärapäisem postitaja: Ööö vs LeeMarx, nii palju siis sellest

Kõige ropum postitaja: eee
Kõige intelligentsem postitaja: vincent
Kõige optimistlikum postitaja: count (on temaga ikka kõik korras?)
Kõige pessimistlikum postitaja: Spharkz
Kõige vaimukam postitaja: Mõnuagent007
Kõige iroonilisem postitaja: Stok
Kõige seksikam postitaja: eee
Kõige ägedam varikonto: mõistlik on nad lihtsalt tähelepanuta jätta
Kõige fännim fänn: SoccerGoal
Parim uustulnuk: seepolnudlahe.
Keda igatsen? marv3llouse filmikokkuvõtteid
Kellega ei läheks mitte kunagi koos luurele? eee
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Kenny's Heroesega räägiks muusikast küll
Leave a comment: