Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Solvujate Vabariik
Collapse
X
-
hahahah, see kiri ja interviuu kahe ninanaisega
Oleks pidanud tumedanahalise üksikemast lesbi ikka lavastajaks panema, oleks kõik chill olnud.
Üldiselt on kiunu, hala ja solvumiste osas olnud edukas aastaalgus. Iga nädal midagi.Kommentaar
-
I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.Kommentaar
-
Hallo! Oleks juba aeg mõni probleem välja mõelda.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Millegagi peab tähelepanu all püsima. Täiesti absurdne keiss.No Helme on ikka endiselt väga solvunud
http://www.delfi.ee/news/paevauudise...da?id=81292237Kommentaar
-
Juhuu!
Tegelikult võiks lapsevanem osata lapsele selgitada, et on mitmeid lahendusi. Mõni on antud ajahetkel ning inimese arvates õige, õiglasem. Pettumises, nutmises pole midagi halba.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar