Parim postitaja: fcfloraforever (ikka flora eest!)
TOP 5 postitajad: Eika (kuigi ma eriti ei loe, aga valdab itaaliat kenasti), stok ja atleticomadrid (lihtsalt meeldivad), Vincent (intelligendiraisk lihtsalt), ericbana (müstiline saksa fänn)
Suurim jobu: Linnupoja (liigne punnitamine igal pool)
TOP 5 jobud: Sambaz (hoidku jumal ükskõik millist klubi sellise fänni eest), Romario (tihti viskab üle), telekavaataja (kohati justkui liigselt kerjab omale kiitust, kasvõi balapalli eest, mida eestlased ei vaata, kuna venekeelne, venelased seevastu ei huvita, kuna neil on kuulamist oma emakeeles piisavalt), tofoa (lihtsalt on)
Parim teema: Premium liiga, muidu paneks Flora teema, aga see on väheaktiivne, ma ise ka seejuures laisk.
Nõmedaim teema: ei loe neid
Parim postitus: midagi mõnuagendilt, kuigi enamasti tegeleb enesekiitmisega, aga puistab ka pärleid
Naljakaim postitus: vingeid nalju on vähe, ei meenu, ehk Elvis ja Elton
Kõige ropum postitaja: mõnuagent
Kõige intelligentsem postitaja: Vincent
Kõige vaimukam postitaja:
Kõige fännim fänn: Romario (kuigi viskab ka vahel üle)
Parim uustulnuk:
Keda igatsen?
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?
TOP 5 postitajad: Eika (kuigi ma eriti ei loe, aga valdab itaaliat kenasti), stok ja atleticomadrid (lihtsalt meeldivad), Vincent (intelligendiraisk lihtsalt), ericbana (müstiline saksa fänn)
Suurim jobu: Linnupoja (liigne punnitamine igal pool)
TOP 5 jobud: Sambaz (hoidku jumal ükskõik millist klubi sellise fänni eest), Romario (tihti viskab üle), telekavaataja (kohati justkui liigselt kerjab omale kiitust, kasvõi balapalli eest, mida eestlased ei vaata, kuna venekeelne, venelased seevastu ei huvita, kuna neil on kuulamist oma emakeeles piisavalt), tofoa (lihtsalt on)
Parim teema: Premium liiga, muidu paneks Flora teema, aga see on väheaktiivne, ma ise ka seejuures laisk.
Nõmedaim teema: ei loe neid
Parim postitus: midagi mõnuagendilt, kuigi enamasti tegeleb enesekiitmisega, aga puistab ka pärleid
Naljakaim postitus: vingeid nalju on vähe, ei meenu, ehk Elvis ja Elton
Kõige ropum postitaja: mõnuagent
Kõige intelligentsem postitaja: Vincent
Kõige vaimukam postitaja:
Kõige fännim fänn: Romario (kuigi viskab ka vahel üle)
Parim uustulnuk:
Keda igatsen?
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud?
Kommentaar