Geniaalne!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Geniaalne!“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKui see vasakpoolne oleks legaalses vanuses, siis ma läheks jutuga kaasa
Päris irooniline plakat suitsetajate käes.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Vaatasin ka, kes minu mordaraamatus olevatest sõpradest osales üritusel - Üks on jalgpallur madalamas liigas ja teine on muusik. Mõistan ja andestan.
Ja ma igaks juhuks ei hakka sellest ürituse korraldajast pikemalt rääkimagi, sest õnnestus lapsepõlves temaga ühes kandis üles kasvada. Lihtsalt tõestab seda, et see internet on ikka üks pagana tore tööriist. Tõesti. Konnatiigisuperkangelased.org
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustKui see vasakpoolne oleks legaalses vanuses, siis ma läheks jutuga kaasa
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustVasakpoolsega ju ikka ei läheks, kamoon?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Geniaalne!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Peaminister Jüri Ratas ütles tänasel pressikonverentsil, et kaubanduskeskuste siseruumides kehtib laupäevast 50 protsendi täitumuse nõue.
Pean üles tunnistama, et need piirangud on täiesti mõttetud kui keegi maske ei kanna ja kõik rõõmsalt välismaal käivad trippimas - võiks ju õppida sellest viirusest iga kuu midagi, aga noh mis sa jürist ja lutsarist ikka tahad.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitusthttps://www.postimees.ee/7124761/mee...ll-kumme-ohtul
Pean üles tunnistama, et need piirangud on täiesti mõttetud kui keegi maske ei kanna ja kõik rõõmsalt välismaal käivad trippimas - võiks ju õppida sellest viirusest iga kuu midagi, aga noh mis sa jürist ja lutsarist ikka tahad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMis te sellest arvate, et viiruse numbrid hakkasid tõusma just siis, kui maksid tulid kohustuslikuks?
kui sul tungiv huvi tõestada, et maskid on mõttetud või üritad sellele viidata, siis soovitaks uuringu läbi viia, et mis % nakatanutest on enda ümber maske näinud/ mitu % kannab neist maske jne.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustMis te sellest arvate, et viiruse numbrid hakkasid tõusma just siis, kui maksid tulid kohustuslikuks?
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitusthttps://www.postimees.ee/7124761/mee...ll-kumme-ohtul
Pean üles tunnistama, et need piirangud on täiesti mõttetud kui keegi maske ei kanna ja kõik rõõmsalt välismaal käivad trippimas - võiks ju õppida sellest viirusest iga kuu midagi, aga noh mis sa jürist ja lutsarist ikka tahad.
Nagu reaalselt kas me olemegi nii suitsiidne rahvas? Kõigil on suva?
p.s Kõik lubadeta auto heiterid võivad sooja kohta minna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustet maski kohustusega jäädi 14+ päeva hiljaks. või kolded ja nakatumised tekivad kohtades kus neid lihtsalt nagunii ei kanta.
kui sul tungiv huvi tõestada, et maskid on mõttetud või üritad sellele viidata, siis soovitaks uuringu läbi viia, et mis % nakatanutest on enda ümber maske näinud/ mitu % kannab neist maske jne.
Kohustuslikus korras maski kandmine pole vist suurt midagi teistes riikides muutnud?
Et pole vist päris täpselt teada, kuidas ikkagi too viirus levib. (Ma ei pea silmas nüüd toda respiratoorseid kanaleid pidi levimise kirjeldust).
Vist.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar