Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSuvaliste testimiste asemel testitakse rohkem lähikontaktseid.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSuvaliste testimiste asemel testitakse rohkem lähikontaktseid."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustmuidu viitsisin su linke avada ja jutud üle lugeda, aga juve vend oled w?“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMingi viimane kuu on meil on olnud positiivsete testide protsent 10-11 - kuidas selline asi on võimalik?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustviimane nädal 14-15% olnud.
Sellisel juhul peaks kõrgem % olema, kui 11,7.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustviimane nädal 14-15% olnud. normaalset graafikut pole ikka keegi teinud?
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustMargus Järv teeb (enda jaoks) siin midagi:
https://docs.google.com/spreadsheets...DHznysrTfBL5U/
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust"Viimase 14 päeva haigestumus 100 000 inimese kohta on 600,69 ning esmaste positiivsete tulemuste osakaal tehtud proovide koguarvust 11,7 protsenti."
Sellisel juhul peaks kõrgem % olema, kui 11,7.
11. novemberi paiku vuntsiti markeerimise metoodikat, ma eeldan. siis olid sellised udised ka - https://epl.delfi.ee/artikkel/916387...d-palju-rohkem
Kommentaar
-
Algselt postitas taku* Vaata postitusthiinlastel ei olnud ju eile uusaasta pidustus?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar