Ma sain ehmatuse osaliseks ja hakkasin juba enda reaalsustajus kahtlema, kui ühes väikeses poes oli peale minu üks maskikandja (sellelgi nina väljas). Kokku silmasin kuskil 7-8 klienti ja imestasin kui kõik uued kliendid ilma maskita ilmusid ja isegi poemüüja ei kandnud
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Algselt postitas Vask Vaata postitust(sellelgi nina väljas)
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitustMõned tähelepanekud.
3. Olles jälginud ühesilmaga oma proua fb d (või noh ta ikka jagab omi emotsioone minuga, kuna minul seda endal pole). Siis sellest kogunemiste keeldudest pole ju midagi kasu. Täna on kook ja kohvi ühe juures, homme teise juures jne..
Kommentaar
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustaga nii ongi! Need inimesed on samas enda arust ka väga ettevaatlikud ja isolatsioonis ja akrjuvad kuidas maskita inimesi tuleb seina äärde panna. Lihtsalt varasemalt sotsiaalselt üliaktiivsetele on nädalas 3 korda kellegiga kohvitamine ja sõbrantsidel külas käimine jms juba täielik isolatsioon. Ja siis väänatakse mingeid vante maskita kuskil ostukeskuses maha - vaevalt nüüd need tüübid suure leviku taga on.
Enihau, need piirangud on ikka tavainimesele tõeliselt tüütud. Mul tuli täna kell 10 koristaja. Nagu mis teed? Kinno? Ei, kinni. Poodi riideid ostma? Nääh, kinni. Sööma kuhugi? Kinni!
Vähemalt on Martin nii hea ülemus, et pole keelanud tööletulemist.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEnihau, need piirangud on ikka tavainimesele tõeliselt tüütud. Mul tuli täna kell 10 koristaja. Nagu mis teed? Kinno? Ei, kinni. Poodi riideid ostma? Nääh, kinni. Sööma kuhugi? Kinni!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAga töötab hästi, sest mitte keegi ei unda, kuidas vaktsineerida ei suudeta, aga pekstakse neid skeptikuid.
Enihau, need piirangud on ikka tavainimesele tõeliselt tüütud. Mul tuli täna kell 10 koristaja. Nagu mis teed? Kinno? Ei, kinni. Poodi riideid ostma? Nääh, kinni. Sööma kuhugi? Kinni!
Vähemalt on Martin nii hea ülemus, et pole keelanud tööletulemist.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAga töötab hästi, sest mitte keegi ei unda, kuidas vaktsineerida ei suudeta, aga pekstakse neid skeptikuid.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas risto Vaata postitustOsta see teine korter ära, käid seal hängimas kui koristaja staabis on.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustvõtad koera ja lähed jalutama
Koera võtmine teeb enamasti inimesest parema inimese.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustVäga hea soovitus!
Koera võtmine teeb enamasti inimesest parema inimese.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustNii et kes heaks inimeseks tahab saada, kirjutage PM.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar