Algselt postitas j6u1uv4n4
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Eks siin üldse vahepeal suure suuga asju välja hõigatud, mille kohta pärast vaikselt suunurgast midagi arusaamatut pomisetakse.
See kaubanduskeskuste fookus on ikka paljudele teistele sektoritele paras näkku sülitamine (loe: kultuur). Ja ilmselt pole ma ainus, kelle jaoks jääb segaseks, miks väljas värske õhu käes sportimine peab olema piiratud osalejate arvuga 10+1, kui poodides seisavad inimesed järjekordaeds ilma mingi distantsi hoidmiseta ja lõuamähkmetega üksteisel ilusti seljas.
Kommentaar
-
Eks sealt kooru ka omad tüved välja. A la Nerymari tüvi (viirus on, munnigi viga pole, kuid terve maailm peab kannatust näitama), Roy Keani tüvi (niidab haiglasse), Giggsi tüvi (palavikuga läheb pea nii sassi, et venna koju minnes jagad kolakaid ning sätid ennast vennanaise juurde magama), EPLi kohtuniku tüvi (viirus lihtsalt ei allu reeglitele).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitustEelnimetatud tüvede vastu ei aita ka süst kindlasti.
Kurioosum:
https://forte.delfi.ee/artikkel/9334...uid-karmistama
Edasi ma ei lugenud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustEks sealt kooru ka omad tüved välja. A la Nerymari tüvi (viirus on, munnigi viga pole, kuid terve maailm peab kannatust näitama), Roy Keani tüvi (niidab haiglasse), Giggsi tüvi (palavikuga läheb pea nii sassi, et venna koju minnes jagad kolakaid ning sätid ennast vennanaise juurde magama), EPLi kohtuniku tüvi (viirus lihtsalt ei allu reeglitele).
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustAga Liverpooli tüvi? Ma mõtlen seda tüve, et 40 aastat üritati vaktsiini leida ja kui lõpuks leiti siis paariks kuuks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitust"Kasutusel on Hiina ja India vaktsiinid"
Edasi ma ei lugenud.Keila lähistel paiknevas Karjaküla Sotsiaalkeskuses alustati vaktsineerimisega 15. jaanuaril. Sotsiaalmeediasse postitati foto, millel keskuse juhataja Tiiu Nettan saab esimesena süsti, seejärel lasi end riburadamisi kaitsepookida enamik keskuse elanikke ja töötajad
Pole ju võimatu, et Eestisse on ka saadetud Hiina või INdia tehaste kraam. Eksisteerib ju euroopas toidurassism. Miks mitte ka nüüd vaktsiinirassism. Või siis levib Liverpooli tüvi, mis on hoogu saanud peale viimast tiitlit.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSee ida-virumaa eelsitamine ja igast imeterikkide välja mõtlemine hakkab tõsiselt närvidele käima juba.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar