Kas inimesed üldse enda keha ei tunne? Kuidas me veel kõik surnt pole?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Kuidas inimestel siis täna vaktsiinide broneerimisega läks? Endal õnnestus pühapäevaks Tartus J&J aeg saada. Joppas, eriti teisi vaktsiine vist hetkel ei oleks tahtnud, sest põdenutele tehakse ainult üks süst, millest poleks kuskile lennates erilist kasu.
Muidugi kogu see korraldus on ikka paras bardakk. Mõned inimesed tegid mitu sessiooni lahti ja ma olen juba neli linki vahendanud, millega inimesed mitukümmend tuhat kohta järjekorras ettepoole said. Lisaks broneerivad kuuldavasti ühest sessioonist terved perekonnad endale vaktsineerimisi
Mõni kavalpea oleks hea äri saanud püsti panna vaktsineerimisjärjekorra linkidega.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKuidas inimestel siis täna vaktsiinide broneerimisega läks? Endal õnnestus pühapäevaks Tartus J&J aeg saada. Joppas, eriti teisi vaktsiine vist hetkel ei oleks tahtnud, sest põdenutele tehakse ainult üks süst, millest poleks kuskile lennates erilist kasu.
Muidugi kogu see korraldus on ikka paras bardakk. Mõned inimesed tegid mitu sessiooni lahti ja ma olen juba neli linki vahendanud, millega inimesed mitukümmend tuhat kohta järjekorras ettepoole said. Lisaks broneerivad kuuldavasti ühest sessioonist terved perekonnad endale vaktsineerimisi
Mõni kavalpea oleks hea äri saanud püsti panna vaktsineerimisjärjekorra linkidega.
Mul viimased kuud hakkab sees keerama kui jälle mingi mowgli kuskil vabakal hakkab põhiseadust suruma ning nüüd on see faas, et hakkab sees samamoodi keerama kui keegi räägib Eestist kui IT-riigist. Me oleme täielik mõmmiaabits ju It kohapealt ega suuda tavalist veebilehtegi hallata.
Kommentaar
-
Kasutasin vanainimese eelist ja asusin broneerimise kallale reede öösel vastu laupäeva. Südaööl digilukku minnes oli ca 3000 matsi järjekorras ees täpselt sel ajal, kui mul sinna soov oli minna. Jobud! Igatahes ootust oli tunni jagu. Käisin vahepeal koeraga jalutamas, jõin alkovaba õlut ja tagusin pleissal PES-i. 5 mintsa enne sisse pääsemist tuli teade, et Tallinnas pole enam midagi alles. Kui veerand kahe ajal lõpuks digilugu avanes, oli valida saarte, Narva, Ida-Viru, Võru ja Valga vahel. Mingi hetk tekkisid ka Tartus Pfizeri ajad - aga nädala sees - ja Janssen nädalavahetusel. Need hästi ei istunud. Tiksusin ca kolmeni ja kohtasin aeg-ajalt ka mõnd üksikut Tallinna fantoomaega, kuhu regada ei saanud, ent ~15 mintsa pärast ilmutasid nad end taas. Igatahes siis lõin läpaka kaane kinni ja läksin magama. Hommikul 9 paiku ärgates sain ~10 mintsaga sisse ja bronnisin endale ja naisele süsteemi tekkinud Pfizeri uueks nädalavahetuseks Tartusse.
Mis värk sellega on, et täna 50k järtsus passivad? Kas vanusevahemikus 16-29 on tõesti nii palju suurem valmidus vaktsineerida?20 LEGEND
Kommentaar
-
Kui üksik mowgli sind endast välja viib, ega kannata nädalake oodata, siis on tõesti raske.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustAga tegelt küsiks siis veel, et mis AZ-st saab? Peale teiste dooside, kuigi tarnetega panevad nkn mäkra.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAZ istub riiulitel ka neid ei süstita enam. Keegi ei taha neid lihtsalt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar