Ma ei ole väga tähelepanelikult jälginud, kas ilma nutitelefonita vaktsineeritud peavad kodus püsima tulevikus? Midagi kuskil toimub, aga tundub jälle, et kui facebookis võtmetegelasi ei jälgi, siis eladki nagu keskaja talupoeg info leidmise mõttes.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Vaktsineerimistõendi saab välja ka printida.Kommentaar
-
Ma läksin selle peale kohe vaatama ja kust seda mitte-ELi oma teha saab? Ei leidnud.Kommentaar
-
Aa, näe, mingi ametlik seletus sellele. Tundub paras bs, ma ütleks, et siin foorumis põhjendati paremini...Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Tahate öelda, et kui ma trükin raha, mis visuaalselt petab, siis panka või mujale asutusse minnes nad ei saa sellest aru?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kui neile on öeldud, et visuaalselt kontrollige raha ja nende huvi on, et sinu astraalkeha panga ruumides viibiks, siis pole neil motti aru saada, kas see raha päris või mitte.Kommentaar
-
Sisuliselt selliste inimeste kaitsmiseks meil neid piiranguid kehtestatakse. Ehk kui Joller äsab, et vaktsineerimata inimesed on potentsiaalsed mõrvarid, siis ma viskaksin sama robustselt ülekaalulised tema kui perearsti kapsaaeda.Kommentaar
-
Selle korraldamine on väga kallis ja kui su üritus pole väga suur, siis raske sellega koos plussi jääda.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mis nendest inimestest saab, kes ei saa end tervise pärast vaktsineerida? Kas neid koheldatakse samamoodi nagu antivaxxereid?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar