:d:d
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustNoored ei peagi enda tervise pärast põdema vaid teiste tervise, eriti riskigruppi kuuluvate.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustRääitakse, et kui varem varjati peeretust köhatusega, siis nüüd on vastupidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJou, Sambaz ja klemmid. Kriisikomisjonil on laual soovituste seas ka alkoholimüügi keelamine. Jookskem poodi ja näidake neile sitapaberidjüüdidele, kuidas osta tuleb!Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustkogu alkoholi? või kange? krt veini tahaks küll õhtul vahest toidu kõrvale võtta ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJou, Sambaz ja klemmid. Kriisikomisjonil on laual soovituste seas ka alkoholimüügi keelamine. Jookskem poodi ja näidake neile sitapaberidjüüdidele, kuidas osta tuleb!
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustmine emmi... tegelt w? mingit viidet ka või sahinad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNoh, ütleme nii, et mul pole antud infoandjas põhjust kahelda.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustmis see loogika muidu on, et... miks alkomüük peatada sellises olukorras?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar