Algselt postitas rahvaspordipäev
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Ingmar saab enamvähem ainukesena aru, et piirangute näol ei ole tegu kellegi orjastamise/vabaduse piiramisega, vaid et valitsus proovib pidevalt teadlaste toel leida, kuidas viiruse mōju ja nakatumist ühiskonnas vâhendada. Miks piirangute vastu võidelda, ei saa aru. Muidugi ajas teadmised viiruse kohta muutuvad, aga mis siis oleks vaktsineerimisest/maskidest parem meetod olnud?
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustIngmar saab enamvähem ainukesena aru, et piirangute näol ei ole tegu kellegi orjastamise/vabaduse piiramisega, vaid et valitsus proovib pidevalt teadlaste toel leida, kuidas viiruse mōju ja nakatumist ühiskonnas vâhendada. Miks piirangute vastu võidelda, ei saa aru. Muidugi ajas teadmised viiruse kohta muutuvad, aga mis siis oleks vaktsineerimisest/maskidest parem meetod olnud?Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas cabron Vaata postitustIngmar saab enamvähem ainukesena aru, et piirangute näol ei ole tegu kellegi orjastamise/vabaduse piiramisega, vaid et valitsus proovib pidevalt teadlaste toel leida, kuidas viiruse mōju ja nakatumist ühiskonnas vâhendada. Miks piirangute vastu võidelda, ei saa aru. Muidugi ajas teadmised viiruse kohta muutuvad, aga mis siis oleks vaktsineerimisest/maskidest parem meetod olnud?
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustAlustuseks võiks aru saada, et tegu pole enam pandeemia vaid endeemiaga. Ja kui tõsiselt tahta sellest viirusest vabaneda siis tuleb aesimese asjana piirid kinni panna.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustAlustuseks võiks aru saada, et tegu pole enam pandeemia vaid endeemiaga. Ja kui tõsiselt tahta sellest viirusest vabaneda siis tuleb aesimese asjana piirid kinni panna."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustAlustuseks võiks aru saada, et tegu pole enam pandeemia vaid endeemiaga. Ja kui tõsiselt tahta sellest viirusest vabaneda siis tuleb aesimese asjana piirid kinni panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas boobek Vaata postitustJa kui tõsiselt tahta sellest viirusest vabaneda siis tuleb aesimese asjana piirid kinni panna.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHeremi loogika oli taas, et olulisem on õpetada välja motiveeritult ja korrektselt. Eelmise 1,5 aasta kebekas, kus iga esmaspäev lajata inimesed karantiini, väga ei fungand.
Elu ei jää seisma kui üks lend "vähem motiveeritud" tüüpe on. Aga võib seisma jääda, kui me ei saa ennast ühiskonnana vaktsineeritud. See ei ole ju normaalne kui pool ühiskonnast on vaktsineerimata ja sa annad signaali, et kui ei tee siis sind ei võeta väkke.
Sellist asja tuleks vältida iga hinna eest.Teen tapeeti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitustMina näen siin probleemi teises suunast.
Elu ei jää seisma kui üks lend "vähem motiveeritud" tüüpe on. Aga võib seisma jääda, kui me ei saa ennast ühiskonnana vaktsineeritud. See ei ole ju normaalne kui pool ühiskonnast on vaktsineerimata ja sa annad signaali, et kui ei tee siis sind ei võeta väkke.
Sellist asja tuleks vältida iga hinna eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustega järgmine aasta nad ei pääse ju nagunii
huvitav jah, et millel põhineb kaitseväe juhataja optimism, et olukord aasta pärast praegusest erinev on,
kui vaktsineerimise % sama madalal püsib
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustkui inimene ei soovi kaitseväkke minna, siis ma ei näe probleemi kui ta sinna ei lähe.
koroonavälisel ajal oleks see hoopis eraldi teema ja pole kindel, kas Herem seda üldse niimoodi tajubGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Eilaveel Vaata postitustMa küsiks, et kuidas härra boobek seda ise ette kujutab? Et kas tuleks nii kinni panna, et ühtki inimest ja asja sisse ja välja ei läheks? Või oleks ikkagi erandid? Kaubavedu, kuidas see toimiks? Tahaks kohe visiooni kuulda, et mil moel selline sulgemine reaalselt toimuks? Niisama "paneme kinni"-karjumine ilma edasise plaanita on natuke, mmm, kuidas nüüd viisakalt öelda.... idioodi käitumine...
Ma tegelikult ka ei tea, sest minu jaoks oli aasta esimeses pooles n.ö lõbu pärast reisimine vastutustundetu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKuidas meil käituti, kui tuli ilmsiks uus tüvi? Kas piirati reisimise võimalusi? Kas testiti riiki sisenejaid? Kas nad pandi karantiini?
Ma tegelikult ka ei tea, sest minu jaoks oli aasta esimeses pooles n.ö lõbu pärast reisimine vastutustundetu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar