Algselt postitas Rudy
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Algselt postitas purgeenius Vaata postitust18 aastastel kutsealustel Kes pole vaktsineeritud lastakse ajud vastu seinad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTroika?
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustÜletunde teevad nagunii rohkem mehed ja teistel ametitel, meedikud-öed-hooldajad on suurem enamus naised. Lisaks see söna eesliinitöötajad.....no pekki neid ameteid pole vähe mille kadudes kukuks süsteem kiirelt kokku. Kes nemad siis on, tagaliin v. Köik haiglatöötajad on tublid muidugi, au ja kiitus neile.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKuulsin täna linnapealt, et laupäeval või pühapäeval plaanitakse vabakal suurt meeleavaldust ja see kogub juba kordades rohkem tuure kui kevadel toimunud maskivastaste üritused. On see real deal?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKuulsin täna linnapealt, et laupäeval või pühapäeval plaanitakse vabakal suurt meeleavaldust ja see kogub juba kordades rohkem tuure kui kevadel toimunud maskivastaste üritused. On see real deal?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustNo hetkel kehtib see Ari bitt siin - Facebookis on 42k attendi aga kohale tuleb ikka üks Meelis
Meie riigis on ammu karjunud ühe korraliku meeleavalduse ja rahva tänavatele tulemise järgi, aga mitte sellisel hetkel ja sellise teemaga....
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustKurat ma kardan, et sinna tuleb mass kohale ma ei tea miks, aga maskivastasus ja seal oli tõesti eliitprotesterid kohal, aga hetkel sotsiaalmeedias ja vaatan, siis suvalised inimesed massides on hakanud ikka väga kõvasti ütlema, et ma veits kardan seekordset üritust küll ja sellega kaasnevat. Loodan, et inimesed on mõistlikud, aga siiski...
Meie riigis on ammu karjunud ühe korraliku meeleavalduse ja rahva tänavatele tulemise järgi, aga mitte sellisel hetkel ja sellise teemaga....
Ja lisaks ootan huviga mida tähendab "võidelda" vabaduse eest. Kuidas see võitlus välja näeb? Keegi teeb Lutsariga üks-ühele või mida?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustMa loodan ka, et mass kohale tuleb ja üksteist rist-nakatab.
Ja lisaks ootan huviga mida tähendab "võidelda" vabaduse eest. Kuidas see võitlus välja näeb? Keegi teeb Lutsariga üks-ühele või mida?
Palju neid kohale ilmub sõltub muidugi suuresti ka ilmast.
Kommentaar
-
Eestlased - muidu maailma esirinnas ateismis, aga jookseme kohale kui usumees kutsub.
Samas ka irooniline. Paljud kohaleminejad on need "mõtle oma peaga" ja "lambakari" vennad. Samas, on jumalasõna levitaja just Jumala karjane maapeal lambukeste juures. Go figure.
Aga jah. Ka politsei vist hoiatab vägivalla puhkemise eest.
Kommentaar
-
Ei tule sinna mingit rahvast kokku, ärge lootkegi. Niigi õhk pingest paks ja vastupidiselt siin kujunenud pildile ei ole suurem hulk mittevaksituid nö varrovooglaidlased ega tõnumaalased, vaid kahtlevad.
Aru ma ei saa, et kuidas meil on ainult natuke väiksem % vaksitud (+ poisu läbipõdenuid), kui naiteks Rootsis ja kõik sõidan suure hooga perse suunas. Ehk mõni asjaga kursis ole suuda seletada.
Suur on haiglas nakatuvate %?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar