Algselt postitas futbolidipaul
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustValesti saad aru. Möte oli, et nad pole ainukesed ületöötegijad ja kannatajad kes periooditi muid ülesandeid teeb ning vahel ongi life bitch
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSiin tabelis on tõesti ehk faktiliselt väljatoodud graafik, aga ma usun, et ka futbolidipaul mõtleb, et tegelikuses on ju ka inimlik faktor, et kui kalur või ehitaja teeb ületunde, siis ta teeb seda ju ikka vabatahtlikult ja raha eesmärgil. Meditsiinitöötajate puhul me räägime ju hetkel väga palju sellest, et kas sa teed ületunde või keegi sureb ultimaatumist. Ehitaja läheb koju, sest ta ei viitsi rohkem, siis noh ei juhtu midagi ja teeb homme edasi. Meil meditsiinitöötajad lähevad koju, sest tööpäev on läbi, siis on tagajärjed katastroofilised hetkel...Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Nii on nõme mõelda, aga hea on, et Lätil meie kõrval on halvem. Eks meid ootab varsti sama saatus ees ja... siis läheb see protsess meil ehk natukenegi väiksema vastuseisuga kui ilma Läti võrdluseta läheks.
15. detsembriks neil mingi sundvaktsineerimine vist ka erasektoris? et kui kliendiga või kolleegiga kokkupuude on, siis kohustus vaktsineerida selleks ajaks. Õige kah kui nii.
Me siin peame valimisi ja laulame ennast vabakal vabaks, olles lätist 1 kuu maas. Ema ja padrunite palve koht imo.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustNii on nõme mõelda, aga hea on, et Lätil meie kõrval on halvem. Eks meid ootab varsti sama saatus ees ja... siis läheb see protsess meil ehk natukenegi väiksema vastuseisuga kui ilma Läti võrdluseta läheks.
15. detsembriks neil mingi sundvaktsineerimine vist ka erasektoris? et kui kliendiga või kolleegiga kokkupuude on, siis kohustus vaktsineerida selleks ajaks. Õige kah kui nii.
Me siin peame valimisi ja laulame ennast vabakal vabaks, olles lätist 1 kuu maas. Ema ja padrunite palve koht imo.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOtt on üsna hästi ette spinnitud. Kiige üle pole mōned päevad keegi jauranud.
Hetkel oleks olnud ideaalne koht inimlikust seiskohast minister lahkuma sundida ja saata signaal ühiskonnale, et vaktsineerima peab ja ilma selleta on väga raske ja mingites kohtades ka võimatu. Mul lihtsalt endal väga lähedane sugulane, kellega muidu ei suhtle, aga eile rääkisime pikalt ning, kes töötab ühe Eesti üldhaigla administratiivis ning mis seis tegelikult on ja kuidas see on reaalselt tiksuv pomm. Kui elu lukku keeratakse valitsuse suutmatusest, siis nagu kannatavad ju väga paljude inimeste sissetulekud (teenindussektor jne) ning ka minul on väga suur osa sissetulekutest sellega seotud ning kui vaatad, kuidas valitsus tegutseb, siis tekib küll peaga vastu seina jooksmise tunne.
Edit: Mul on tunne, et kui valitsus ja hetkel selliselt suhtub, siis see vaktsineerimine väga hullult ei suurene ning mu väga negatiivne ennustus on, et detsembris toimub full lockdown kõigile sõltumata, kas oled vaktsineeritud või mitte.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOtt on üsna hästi ette spinnitud. Kiige üle pole mōned päevad keegi jauranud.
Aga erinevalt Nasfalist, ma ei näe, et see ei juhtuks! Detsember on cancelled!Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitustkui te teate, et see spinn on, siis miks meedia sellega kaasa läheb ja muu ära unustab?
Kommentaar
-
kui nüüd uuesti vaktsiinidest rääkida jälle, siis mis seis nende kevadel vaktsineeritutega tegelikult on? meil levib viirus koolides ja õpetajad said valdavalt Astra Zeneca vaktsiini, millest nüüd on pool aastat möödas. Lätis vist said kõik ainult Astra Zenecat? venelaste Sputnik olla ka selle pealt maha viksitud. kui ma õigesti aru saan, siis uued vaktsineerimistalgud on korraldatud rõhuga just tõhustusdoosidele ja mitte ainult riskigruppide vaktsineerimisele. või saan ma millestki valesti aru? koolidest kuuleb kõlakaid, et nakatunuid on rohkem, kui haridusminister tahab tunnistada.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustAga Oti suurim probleem on ju tema ebapädevus, kui vaktsiini puudus?
Aga erinevalt Nasfalist, ma ei näe, et see ei juhtuks! Detsember on cancelled!
Ott läks nüüd üldse puhkusele (18.-31.10).
Kommentaar
-
Te nagu unustate siin selle ära, et KE tuumikvalija on ka vaktsiinivastane ja KE-l on vajadus oma tuumikvalijat hoida. Nagu varasemalt ka siin mõtisklesin, siis nende strateegia on olnud RE-ga valitsuses lausa imeline. "Heade poolel" olev inimene vaatab, et Tanel Kiik siin vist ka ikka kutsub ülesse vaktsineerima, Ratas ka.
Reaalsuses tehakse aga juurde selliseid käike nagu Ratas, kes ühte vaktsiini järsku ei taha, või hoitakse Otti nagu pilpa peal kui viimane ennast ei vaktsineeri. Miks? Sest see on sõnum nende valijale. Ott võib lahkuda kui asi tõepoolest väga pekki läheb ja RE mingi räige ultimaatumi teeb. Aga seniks kuni RE seda ei tee, ongi kellad. Miks RE seda ei tee? Sest neil ilmselt ei ole jõuõlga. Ja samal ajal KE ei saa endale lubada, et nad sellise lossi sisse võtavad nagu Otti lahkumine või Kiige king, sest nemad on ainsana kogu kriisi olnud valitsuse liikmed ja see oleks süü enda peale võtmine.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustMario Kadastik võtab asjad pulkadeks laiali ja annab mõista kui v****s me oleme. Lisaks kordab üle vaktsiinide põhimõtte. Soovitan lugeda.
https://www.facebook.com/photo?fbid=...50207436021543
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar