Algselt postitas j6u1uv4n4
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustMa eeldan, et Norra tervishoiusüsteem pole ka nii mäda kui meil, kus 6-700 koroonahaiget juba viib triaa˛isurmadeni, ehkki haiglakohti on meil isegi mõni tuhat. Selles valguses paneb mõtlema tänase valitsuse tervishoiupoliitika, kus just personali tasemel puudub piisav toetus.
Ma toon ühe näite. Eestis on ütleme 630000 meest. Täisealiste ja tervete meeste arv on neist päris märkimisväärne. Miks nad kõik jalkat ei mängi ja miks me ei ole maailmas number üks? Ehk siis, koroona ravi nõuab väga palju ressursse nii inimeste ja varustuse kohapealt. See ei ole nii, et ummikute korral valid teise tee. Sisuliselt tuleb üles ehitada väga palju uusi asju ja koolitada inimesi. Arsti õpe on 6 aastat. Eriala lisaks 3-4. Ma pakun puusalt, et nakkushaiguste eriala on rohkemate aastatega võimalik. Need ressurssid tuleb millegi arvelt saada või võtta. Kui rääkida vaid inimestest.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Isamaa erakonna hinnangul tuleks vaktsiinikahjustuste fond luua kiiresti ja eraldiseisvalt, erinevalt valitsuse plaanist siduda vaktsiinikahjude korvamine mahuka patsiendikindlustuse eelnõuga.
Miks Kaja nii vastu fondile on?
Kallas jätkas ,öeldes, " et 1. novembri seisuga on Eestis vaktsiinidoose tehtud 1 477 877. "Nüüd, kui seda vaadata, siis neid tõsiseid juhte on 0,01% kõikidest nendest doosidest, mis on tehtud".
Juhtumid vaktsiinidega ongi marginaalsed.
Samas annab see signaali, et keegi ei jää üksi oma probleemiga.
Võtaks ära veel ühe hoova antivaktsikutelt.Teen tapeeti.
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustKui raske on arusaada, et voodikoht ei võrdu koroonahaige raviga? Sama ajulage, kui võrrelda nakkavaid haiguseid elustiilihaigustega.
Ma toon ühe näite. Eestis on ütleme 630000 meest. Täisealiste ja tervete meeste arv on neist päris märkimisväärne. Miks nad kõik jalkat ei mängi ja miks me ei ole maailmas number üks? Ehk siis, koroona ravi nõuab väga palju ressursse nii inimeste ja varustuse kohapealt. See ei ole nii, et ummikute korral valid teise tee. Sisuliselt tuleb üles ehitada väga palju uusi asju ja koolitada inimesi. Arsti õpe on 6 aastat. Eriala lisaks 3-4. Ma pakun puusalt, et nakkushaiguste eriala on rohkemate aastatega võimalik. Need ressurssid tuleb millegi arvelt saada või võtta. Kui rääkida vaid inimestest.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fc. Vaata postitusthttps://www.delfi.ee/artikkel/950950...ikindlustusest
Miks Kaja nii vastu fondile on?
Kallas jätkas ,öeldes, " et 1. novembri seisuga on Eestis vaktsiinidoose tehtud 1 477 877. "Nüüd, kui seda vaadata, siis neid tõsiseid juhte on 0,01% kõikidest nendest doosidest, mis on tehtud".
Juhtumid vaktsiinidega ongi marginaalsed.
Samas annab see signaali, et keegi ei jää üksi oma probleemiga.
Võtaks ära veel ühe hoova antivaktsikutelt.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustNorras täna päevane koroonarekord. Samas mingeid piiranguid ei ole ja keegi maske ei kannaAmorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Ingmar Vaata postitustKaja Kallas on korduvalt väljendanud, et tema hinnangul annaks see vaktsiinivastastele hoopis täiendava relva - justkui riik tunnistaks, et vaktsiinikahjustused on oluline oht, mis nõuab kiiret tähelepanu. Kas sa selle arvamusega nõus oled või ei on juba sinu enda otsus.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas diver Vaata postitustRiskigruppi rõhutati siis, kui vaktsiine oli vähe ning vaja valida, keda esmajärjekorras vaktsineerida. Sinu argumentatsioon aga nii viidatud kui ka paljudes varasemates postitustus on selline, mille eesmärgiks on õigustada ja kaitsta vaktsiinivastasust. Viimane on küll täiesti legaalne, kuid sisuliselt räigelt vastutustundetu tegevus, mille tagajärg on asjata kaotatud elud või pikaajaliselt kahjustatud tervis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustJa ta alati on ka rõhutanud, et kahjustuste korral on võimalik pöörduda ravimitootja poole.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustNorras täna päevane koroonarekord. Samas mingeid piiranguid ei ole ja keegi maske ei kanna
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustJah, tervisekahjustusega töötu abiraha peal olev eestlane läheb USA-sse mitmemiljardilise käibega firmat kohtusse kaebama. Sama hästi võiks öelda, et mine kaevanda põhjanabalt naftat.
I'm not well done. Please send some money.
Thanks in advance,
KK
PS! My BTC address is:see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustDear Sir/Madam Pfizer representative
I'm not well done. Please send some money.
Thanks in advance,
KK
PS! My BTC address is:
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustneed piirangud võeti üsna hiljuti maha ja kui ma ei eksi, siis esmaspäevast peab juba olema jälle mask ees ühistranspordis jne. vb ainult need punased linnad või oli terve riik, krt meelest läinud praegu.
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustKorontsirekord vast sellepärast tuligi, et suur osa inimestest vaxxed ja piiranguid on 15ndast septembrist alates 0 olnud. Sellest tulenevalt oin inimestel maskidest ja vahe hoidmisest savi. Viirus levib. Ma olen ise ka mitu nädalat veits tõbine (ja väga sotsiaalne) olnud, aga siiani paistab et see Pfizeri topeltdoos peab hästi vastu.
aga asi ei ole niiväga ju vaxxxxxxitutes, sest nemad nii kergelt haiglasse ei satu ja piirangud tulevad selleks, et mitte ülekoormata haiglaid.
aga jah, eks ta sellest tuli, et võimul olles ei saa ju enne valmisi piiranguid peale panna.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustKui raske on arusaada, et voodikoht ei võrdu koroonahaige raviga? Sama ajulage, kui võrrelda nakkavaid haiguseid elustiilihaigustega.
Ma toon ühe näite. Eestis on ütleme 630000 meest. Täisealiste ja tervete meeste arv on neist päris märkimisväärne. Miks nad kõik jalkat ei mängi ja miks me ei ole maailmas number üks? Ehk siis, koroona ravi nõuab väga palju ressursse nii inimeste ja varustuse kohapealt. See ei ole nii, et ummikute korral valid teise tee. Sisuliselt tuleb üles ehitada väga palju uusi asju ja koolitada inimesi. Arsti õpe on 6 aastat. Eriala lisaks 3-4. Ma pakun puusalt, et nakkushaiguste eriala on rohkemate aastatega võimalik. Need ressurssid tuleb millegi arvelt saada või võtta. Kui rääkida vaid inimestest.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar