Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Uue tüve vastu "tõhustame" eelmiste tüvede jaoks mõeldud vaktsiinidega?
Ja nüüd järsku üleöö ei peagi "tõhustamiseks" ootama 5-6 kuud, vaid 2-3? Kunas seda "tõhustusdoosi" kästakse jälle "tõhustada"?
Miskit on siin mäda.
Kuna uusi kundesid on väheks jäänud ja laste süstimine pole ka eriti popp, siis on kuhugi tekkinud laojäägid. Ja need on vaja kuidagi ära realiseerida, et halvaks ei läheks. Ning nii siis teahksegi nõrganärvilistele kampaaniaid, et nood oma tõhustusdoosi-tõhustuse teeksid. Edu neile maksumaksja raha raiskamisel.
meenub siin foorumiski kõigest paar kuud tagasi läbi käinud argumendid, et oleks meil eestis sama kõvad vaktsineerimisnäitajad nagu põhjamaades saaks ammu vaba elu elada.
Tegemist on põhimõtteliselt omikron-gripiga ja inimesed nõuavad enda karjatamist nagu lammastel. Kellegile ei tule pähegi et vaktsiiniteadus on puhtalt müügimeeste korraldatud. Seed tõhususe % mis varem välja hõisati on ju täielik jama praktikas olnud. Ükskõik kui sitta kraami inimesed õlga panevad siis alati on argument "hoiab ära raske haigestumise" mis on täielik jamps
Täna rongiga rakverest tallinna sõites tabasin end mõttelt kui kummalised( loe mõttetud) tunduvad praegu kehtivad piirangud.
Neist ei ole ju midagi kasu kui lubada sedasi inimestel üksteise otsas olla. Rong oli nii täis kui võimalik. Pluss kolmandik ei kandnud maski. Maskiga inimestest kandsid maski väga suvaliselt u pooled. Meil oli prouaga mõlemal tunne, et tahaks koju jõudes deso lahuses ujuda.
Ilmselgelt edaspidi on valik nr üks auto. Vb ainuke valik.
Kas see konkreetne turvafirma valiti riigihanke kaudu sinna, või mille alusel see sinna määrati? 26€ tunnis maksta per nägu 2-4 tüübile seal passimise eest on ikka päris hea summa 2 kuu peale.
Kas koroonatestimisel hetkel synlabi punktides on võimalik seda kurguloputusvedelikuga värki ka teha või ikka ainult see pulk kilomeeter ninna ja tagant välja meetod?
Kas koroonatestimisel hetkel synlabi punktides on võimalik seda kurguloputusvedelikuga värki ka teha või ikka ainult see pulk kilomeeter ninna ja tagant välja meetod?
Ebareaalne jama. Ma tulin kodukohta käima ja ilmselgelt arusaada, et külmetushaigus ning tahtsin haiguslehte ja perearst avas, aga kohustuslikult peab testima minema. Helistasin just üle ja ninaneeluga ainult ja mina ei ole nõus enam seda paska läbi tegema ja seda pulka endale ei tea kuhu toppida laskma ning pilti tasku viskama ning perearsti õde ütles, et siis me peame haiguslehe ära lõpetama. Kiirtest näitab negatiivset ning eks siis tuleb võtta mingiks ajaks palgata puhkus ja minna 50-50 tiksuva pommina ühiskonda kui mulle muud võimalust ei jäeta. Samas varem ägestusin megalt selliste vendade peale nagu ma hetkel ise plaanin olla, aga hetkel küll zero fucks given. It is what it is.
Kommentaar